6 Alternatieven voor iGoogle voor gepersonaliseerde startpagina's

Inhoudsopgave:

6 Alternatieven voor iGoogle voor gepersonaliseerde startpagina's
6 Alternatieven voor iGoogle voor gepersonaliseerde startpagina's
Anonim

igHome

In tegenstelling tot veel andere services hier, is igHome een website die duidelijk is geïnspireerd door iGoogle en deze nauw probeert te imiteren. Het ontwerp ziet er hetzelfde uit: er is zelfs een zwarte balk bovenaan de pagina met links naar de services van Google, waaronder Gmail, Agenda, Maps, Play, Afbeeldingen en YouTube.

Net als iGoogle ondersteunt igHome widgets, waaronder widgets die een verscheidenheid aan RSS-feeds, het weer en bladwijzers weergeven. Met andere widgets kunt u communiceren met Google-services zoals Gmail, Google Agenda en Google Tasks. igHome bevindt zich momenteel in de bètafase en het zou een populaire vervanging voor iGoogle kunnen zijn wanneer iGoogle voorgoed offline gaat.

Afbeelding
Afbeelding

Netvibes

Netvibes is tegenwoordig gericht op zakelijke gebruikers - en de startpagina verkoopt zichzelf als een zakelijke tool - maar Netvibes biedt nog steeds gratis gepersonaliseerde startpagina's.

Netvibes biedt een grote selectie widgets voor weer, e-mail, takenlijsten, zoekopdrachten op internet, nieuws en meer. In tegenstelling tot igHome en sommige andere services hier, heeft Netvibes een uitgebreide catalogus met widgets - wat u ook zoekt, u zult het waarschijnlijk vinden.

Afbeelding
Afbeelding

uStart

uStart werkt op dezelfde manier als de andere services hier, zodat u widgets voor Facebook, Twitter, taken, tv-programma's, e-mail, agenda-evenementen, weer, RSS-feeds en meer kunt toevoegen. Het is een zeer complete oplossing - of je er nu de voorkeur aan geeft of Netvibes komt misschien neer op welk ontwerp je het leukst vindt.

Afbeelding
Afbeelding

Mijn Yahoo

Yahoo is er nog steeds, net als My Yahoo!, de gepersonaliseerde startpagina van Yahoo. Het is in wezen Yahoo's versie van iGoogle. Net als iGoogle, My Yahoo! biedt een gepersonaliseerde startpagina met nieuws, weer en beursinformatie. Je kunt nieuwe e-mails uit je inbox zien en tweets op één plek bekijken - voeg zelfs aangepaste RSS-feeds toe om nieuwe inhoud van je favoriete websites te bekijken.

Helaas voor sommige gebruikers, My Yahoo! is geïntegreerd met de diensten van Yahoo!. U vindt hier geen opties om uw Gmail, Google Agenda of Google Taken te bekijken, en ook geen snelle links naar andere Google-services.

Afbeelding
Afbeelding

Protopage

Protopage voelt een beetje rommelig aan in vergelijking met de andere opties hier. Hoewel het ook een verscheidenheid aan widgets heeft, is de opvallende functie de ondersteuning voor thema's. U kunt aangepaste kleuren en achtergronden instellen voor uw gepersonaliseerde Protopage-startpagina. U zult waarschijnlijk ook van deze functie willen profiteren - het standaardkleurenschema is niet zo eenvoudig als de andere services hier.

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl iGoogle de weg van de dodo bewandelt, heb je nogal wat alternatieven. Welke je voorkeur heeft, komt misschien gewoon neer op welk ontwerp je het leukst vindt, dus voel je vrij om ze allemaal een draai te geven.

Populair onderwerp