4 plaatsen om up-to-date antivirustestresultaten online te vinden

Inhoudsopgave:

4 plaatsen om up-to-date antivirustestresultaten online te vinden
4 plaatsen om up-to-date antivirustestresultaten online te vinden
Anonim

Virusbulletin

Virus Bulletin magazine test regelmatig antivirusproducten. Producten die alle virusmonsters detecteren zonder valse positieven, ontvangen de VB100-prijs. Om te zien hoe een antivirusprogramma het doet, kunt u verschillende rapporten bekijken, waaronder een grafiek die de prestaties van de laatste vier tests aangeeft en een samenvatting van de laatste vijf tests. De producten bovenaan de grafiek doen het redelijk goed, terwijl je waarschijnlijk beter de producten kunt vermijden die constant onderaan staan.

Afbeelding
Afbeelding

AV-Comparatives

AV-Comparatives voert regelmatig verschillende tests uit, waaronder echte beveiligingstests, bestandsdetectietests en tests voor het verwijderen van malware. De resultaten van deze tests worden op hun website gepubliceerd. Voor een snelle blik op hoe verschillende antivirusprogramma's het doen, kunt u een grafiek met real-world testresultaten bekijken of het jaarlijkse samenvattende rapport lezen. Dit rapport wordt elk jaar in december gepubliceerd en geeft een overzicht van hoe de beveiligingsproducten het afgelopen jaar in tests hebben gepresteerd.

Afbeelding
Afbeelding

AV-test

AV Test voert regelmatig tests uit van antivirusprogramma's, waarbij ze hun vermogen om een computer te beschermen beoordelen, hoe goed ze infecties herstellen en hun bruikbaarheid (inclusief hoeveel ze je computer vertragen). De testresultaten laten zien hoe goed een antivirus presteerde op verschillende versies van Windows, hoewel er nog geen Windows 8-testresultaten beschikbaar zijn.

Afbeelding
Afbeelding

U hoeft niet per se van antivirusproduct te wisselen als uw programma niet helemaal bovenaan de hitlijsten staat - deze resultaten veranderen sowieso van maand tot maand - maar deze testresultaten kunnen u een idee geven van hoe goed uw antivirus presteert. Als u een van de producten gebruikt die consequent onderaan de grafieken staat, wilt u waarschijnlijk overstappen. Hoewel deze tests misschien niet perfect zijn, zijn ze het beste wat we hebben om te evalueren hoe effectief antivirusprogramma's eigenlijk zijn.

Populair onderwerp