Hoe Netflix op Ubuntu te kijken met de Netflix Desktop-app

Inhoudsopgave:

Hoe Netflix op Ubuntu te kijken met de Netflix Desktop-app
Hoe Netflix op Ubuntu te kijken met de Netflix Desktop-app
Anonim

Wanneer u de toepassing voor het eerst start, wordt u gevraagd de andere software te downloaden die nodig is.

Afbeelding
Afbeelding

Netflix Desktop gebruiken

De app wordt gestart in de modus Volledig scherm. Gebruik de sneltoets Alt+F4 om het te sluiten. Druk op F11 om de modus Volledig scherm te verlaten. Hoewel het in de modus Volledig scherm is, kunt u nog steeds Alt+Tab en andere sneltoetsen gebruiken om van venster te wisselen.

Afbeelding
Afbeelding

Log in op Netflix met je accountgegevens en probeer een video te bekijken. U ziet een Silverlight DRM-prompt. Nadat je hiermee hebt ingestemd, wordt je video afgespeeld. Denk eraan, gebruik F11 om te schakelen tussen volledig scherm en venstermodus.

Afbeelding
Afbeelding

Prestaties

De prestaties kunnen vlekkerig zijn, afhankelijk van uw hardware. Verschillende mensen hebben verschillende resultaten gerapporteerd. Het goede nieuws is dat het pakket onlangs is bijgewerkt en dat verschillende mensen prestatieverbeteringen hebben gemeld na deze updates. Deze oplossing zal hopelijk verder worden bijgewerkt en in de loop van de tijd beter worden.

Dank aan ontwikkelaar Erich Hoover en blogger David Andrews voor het brengen van deze oplossing! Het is misschien een vuile hack met Wine, maar het is zeker beter dan Netflix op een virtuele machine te draaien. Er is in de toekomst ook meer ruimte voor prestatie-optimalisaties.

Helaas blijft Netflix zeggen dat ze geen plannen hebben om Linux officieel te ondersteunen, dus dit kan de beste oplossing zijn die we voorlopig zullen hebben. Netflix draait op Android en Chrome OS – beide versies van Linux – maar niet op de standaard Linux-desktop.

Populair onderwerp