HTG beoordeelt de RAVPower Bolt: de alles-in-één oplader waar je naar verlangt

Inhoudsopgave:

HTG beoordeelt de RAVPower Bolt: de alles-in-één oplader waar je naar verlangt
HTG beoordeelt de RAVPower Bolt: de alles-in-één oplader waar je naar verlangt
Anonim

Vergeleken met sommige van de meer geavanceerde apparaten die we hebben getest, zoals de TripMate-reisrouter, is de Bolt belachelijk eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is de juiste USB-oplaadkabel voor elk apparaat dat u wilt opladen in de Bolt steken (net zoals u zou doen met een USB-oplader met één poort). Sluit uw tablets en grote apparaten aan op de 2.1A-poorten en sluit uw minder hongerige apparaten aan op de 1A-poorten (zoals uw telefoon).

Maak je trouwens geen zorgen over het aansluiten van dingen op de verkeerde stroomsterktepoort. Volgens de standaarden voor USB-apparaten nemen apparaten slechts zoveel stroom op als ze aankunnen. Een apparaat dat 1A-oplading verwacht, zal niet plotseling exploderen als het wordt aangesloten op een 2.1A-poort, het zal de 2.1A-bron gewoon terugbrengen naar 1A. Het enige risico dat u loopt als u uw iPad aansluit op een van de 1A-poorten en uw iPhone op een van de 2.1A-poorten, is dat uw iPad niet zo snel oplaadt als u verwacht.

Hoe presteert het?

Er is niets erger dan een schilferige stroombron en na meer dan een paar slechte ervaringen met goedkope opladers voor mobiele telefoons en andere opladers van lage kwaliteit, beschouwen we onszelf als bijzonder gevoelig voor de kwaliteit van de opladers die we gebruiken.

In dat opzicht kunnen we zeker ons stempel van goedkeuring op de Bolt drukken. Het is stevig geconstrueerd en het laadde onze apparaten groot en klein op zonder hapering. De oplaadtijden voor zowel grote apparaten (zoals onze iPad en Kindle Fire) als kleinere apparaten (zoals onze Android-telefoon en Pebble-smartwatch) waren hetzelfde als bij hun respectievelijke 2.1A en 1A laders.

Het goede, het slechte en het oordeel

Afbeelding
Afbeelding

Het feit dat de Bolt een eenvoudig apparaat is, betekent niet dat we er niets over te zeggen hebben.

Het goede:

  • Het apparaat is volledig op zichzelf staand. Er is geen externe transformator nodig, alles wat je nodig hebt is de kleine 3,5-inch vierkante doos die je op de foto's hier ziet en de enkele slanke voedingskabel.
  • Vier poorten in minder dan tien centimeter gezichtsruimte is geweldig.
  • Het is extreem licht. Als u een frequente reiziger bent, kunt u het gewicht en het volume van uw oplader gemakkelijk halveren door deze in te pakken.
  • Het is goedkoop. $ 20 voor een oplader van hoge kwaliteit die 4 andere opladers vervangt en slechts één stopcontact gebruikt, is een koopje.

The Bad:

De LED-indicator. We weten niet waarom fabrikanten zo dol zijn op elektrisch blauwe LED's. De blauwe LED op dit apparaat is schokkend helder en als je hem op of onder je nachtkastje gaat gebruiken zoals wij, wil je de LED zeker bedekken met wat zwarte isolatietape. Zonder de tape die de LED bedekt, kunt u er gemakkelijk aan lezen

The Verdict: Als je probeert om opladers te consolideren, rommel te verminderen of je lading te verlichten tijdens het reizen, is er echt geen reden om er geen te kopen. We zijn zo blij met de onze, we kunnen niet geloven dat we er niet eerder een hebben gekocht. In het tijdperk van meerdere apparaten voor elk gezinslid, is het verrassend dat we de neiging hebben om vast te houden aan stekkerdozen die zijn verpakt met individuele opladers in plaats van alles-in-één oplaadeenheden zoals de Bolt te gebruiken.

Populair onderwerp