De Enterprise-modus van Internet Explorer 11 inschakelen en gebruiken

Inhoudsopgave:

De Enterprise-modus van Internet Explorer 11 inschakelen en gebruiken
De Enterprise-modus van Internet Explorer 11 inschakelen en gebruiken
Anonim

Navigeer naar Gebruikersconfiguratie > Beheersjablonen > Windows-componenten > Internet Explorer.

Afbeelding
Afbeelding

Scroll naar beneden en zoek de optie Gebruikers laten inschakelen en de Enterprise-modus gebruiken in de menuoptie Extra. Dubbelklik erop, stel het in op Ingeschakeld en gebruikers kunnen de Enterprise-modus handmatig inschakelen.

Afbeelding
Afbeelding

Systeembeheerders kunnen ook de optie Gebruik de Enterprise Mode IE-websitelijst inschakelen. U moet een lijst met websites maken die u in de Enterprise-modus wilt weergeven en deze in een bestand opslaan - op de lokale computer of op een website - en hier het adres van dat bestand invoeren. Internet Explorer zal de lijst laden, lezen en alle websites erop weergeven in Enterprise-modus.

Afbeelding
Afbeelding

Sommige rapporten geven aan dat er verschillende registervermeldingen zijn die u kunt wijzigen om deze functie in Home of standaardversies van Windows in te schakelen. Het lijkt er echter op dat deze opties zijn verwijderd in de definitieve versie van Windows 8.1 Update 1. Toen we de Groepsbeleid-editor controleerden om te zien welke registervermelding het aan het veranderen was, veranderde het alleen een Groepsbeleid-vermelding en niet een standaard registervermelding je zou met de hand kunnen veranderen.

Update: Fred Pullen van Microsoft heeft ons laten weten dat er nog steeds registersleutels zijn die u kunt wijzigen om deze functie in standaardversies van Windows 8 in te schakelen:

Je vindt meer informatie over de registersleutels in de gedetailleerde blogpost van Microsoft over Enterprise Mode voor Internet Explorer 11.

Activeer Enterprise Mode

Met de Enterprise-modus ingeschakeld, is het gebruik ervan net zo eenvoudig als op de Alt-toets in Internet Explorer tikken, op het menu Extra klikken en Enterprise-modus selecteren om de Enterprise-modus voor de huidige website in te schakelen. Als je een lijst hebt gemaakt met websites die automatisch worden geopend in de Enterprise-modus, hoef je dit niet eens te doen - het gebeurt allemaal automatisch.

Als je zojuist de groepsbeleidsinstelling hebt ingeschakeld, moet je Internet Explorer sluiten en opnieuw openen voordat deze optie in het menu Extra verschijnt.

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen verrassing dat deze functie een Professional- of Enterprise-versie van Windows vereist. Het heet Enterprise Mode en is bedoeld voor bedrijven met verouderde websites, niet voor typische thuisgebruikers.

Populair onderwerp