E-mailadressen verbergen bij verzending naar meerdere ontvangers in Outlook 2013

Inhoudsopgave:

E-mailadressen verbergen bij verzending naar meerdere ontvangers in Outlook 2013
E-mailadressen verbergen bij verzending naar meerdere ontvangers in Outlook 2013
Anonim

Het veld "Bcc" is nu toegevoegd aan het berichtenvenster en u kunt beginnen met het toevoegen van adressen op dezelfde manier als in de velden "Aan" of "Cc". Nog beter, het veld "Bcc" verschijnt nu standaard op alle nieuwe berichten. U kunt het weer uitschakelen door op dezelfde "Bcc"-knop op het tabblad "Opties" te klikken.

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt alle adressen die je leuk vindt in de velden "Aan" of "Cc" plaatsen, samen met alle adressen die je in het veld "Bcc" invoert. Houd er rekening mee dat alleen de adressen in het veld "Bcc" verborgen zijn voor ontvangers. U kunt ook de velden "Aan" of "Cc" leeg laten en het bericht naar de adressen in het veld "Bcc" sturen.

Opmerking: als je vaak berichten naar dezelfde grote groep mensen stuurt, overweeg dan om een distributielijst te maken om het je gemakkelijker te maken. Het is ook bekend dat sommige ISP's limieten stellen aan het aantal mensen naar wie u een e-mail kunt sturen. Als je in de problemen komt, probeer dan je bericht naar een groep van ongeveer 20 ontvangers tegelijk te sturen.

Er is echter één probleem dat zich kan voordoen. Als u het veld "Aan" leeg laat, zullen veel spamcheckers het bericht als spam interpreteren en zullen uw ontvangers het mogelijk nooit zien. U kunt dat probleem op twee manieren voorkomen. De eerste is om eenvoudig uw eigen adres in het veld "Aan" te plaatsen. Ontvangers zullen hoe dan ook uw adres hebben, aangezien u degene bent die het bericht verzendt. Een andere manier is door een contactpersoon voor "Niet-bekendgemaakte ontvangers" aan te maken.

Een niet-openbaar gemaakte ontvanger gebruiken

Door een contactpersoon voor "Niet-openbaar gemaakte ontvangers" aan te maken, kunt u iets in het veld "Aan" plaatsen dat het voor ontvangers duidelijk maakt dat andere mensen hetzelfde bericht ontvangen en dat namen verborgen zijn. Je kunt het zien als beleefdheid. Iedereen die het bericht ontvangt, ziet gewoon "Niet-bekendgemaakte ontvangers" als de belangrijkste ontvanger van het bericht.

De contactpersoon "Niet-bekendgemaakte ontvangers" is geen speciale entiteit in Outlook. Het is eerder gewoon een ander contact waaraan uw eigen e-mailadres is gekoppeld. U kunt de contactpersoon een naam geven die u maar wilt, maar "Niet-openbaar gemaakte ontvangers" is een soort geaccepteerde traditie geworden.

Klik in het hoofdvenster van Outlook op de knop "Mensen" op de navigatiebalk. Als uw navigatiebalk in compacte weergave staat, ziet u alleen een pictogram (links, hieronder). U ziet het woord 'Mensen' als de balk niet in de compacte weergave staat (rechts, hieronder).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Schakel in het venster "Contact" over naar het tabblad "Home". Klik in het gedeelte 'Nieuw' van het lint op de knop 'Nieuwe contactpersoon'.

Afbeelding
Afbeelding

Typ in het vak "Volledige naam" de naam voor de nieuwe contactpersoon. Zoals we al zeiden, je kunt het alles noemen wat je wilt, maar "Niet-openbaar gemaakte ontvangers" is iets dat mensen waarschijnlijk gewend zijn te zien. Typ uw eigen e-mailadres in het vak "E-mail" en klik vervolgens op de knop "Opslaan en sluiten".

Afbeelding
Afbeelding

Als u nu een nieuw bericht maakt, kunt u het contact "Niet-openbaar gemaakte ontvangers" in het veld "Aan" gebruiken en vervolgens de adressen van alle ontvangers invoeren in het veld "Bcc".

Populair onderwerp