Hoe u geluiden en trillingen op het Google-toetsenbord voor Android kunt wijzigen

Hoe u geluiden en trillingen op het Google-toetsenbord voor Android kunt wijzigen
Hoe u geluiden en trillingen op het Google-toetsenbord voor Android kunt wijzigen
Anonim

Zodra u de toets loslaat, verschijnt er een pop-upvenster met twee opties: rode pil of blauwe pil Talen en Google-toetsenbordinstellingen. Tik op de laatste.

Afbeelding

In het menu Instellingen kun je alles vinden waar je ooit op hebt gehoopt en gedroomd onder 'Voorkeuren'. En met "alles waar je ooit op hebt gehoopt en gedroomd", bedoel ik de instellingen voor vibratie en geluid.

Afbeelding

Geluidsopties zijn ongeveer driekwart van de weg naar beneden in het menu. Het begint met een simpele toggle-deze optie is standaard uitgeschakeld, dus als je geluiden wilt, ga je gang en schuif het over.

Afbeelding

Zodra "Geluid bij toetsaanslag" is ingeschakeld, kunt u met de optie direct hieronder aanpassen hoe hard het geluid is. Het is ingesteld op "Systeemstandaard", maar u kunt de schuifregelaar gebruiken om het volume naar het gewenste niveau te tweaken.

Afbeelding

Trillingsinstellingen werken in wezen op dezelfde manier. "Trillen bij toetsaanslag" is standaard ingeschakeld, dus als je dit soort fysieke feedback niet leuk vindt, kun je het uitschakelen met de schuifregelaar.

Afbeelding

Als je het echter leuk vindt, kun je in het menu eronder aanpassen hoe hard (of zacht) de vibratie is.Persoonlijk vind ik "Systeemstandaard" voldoende sterk genoeg, maar er gaat niets boven trillingen op schokniveau om je te laten weten dat je leeft. Ga je gang en stoot het helemaal omhoog - kijk hoe stom dit ding kan worden. Op 100 ms voelt mijn telefoon als een kleine onkruideter. Ik kan me niet voorstellen om zo te typen voor meer dan drie woorden of zo. Maar als je het leuk vindt, ben ik blij dat het bestaat.

Afbeelding

Er zijn hier ook een paar andere kleine aanpassingen: "Pop-up bij toetsaanslag", die een vergrote versie van de toets toont terwijl u deze typt - u weet wel, om uw nauwkeurigheid visueel te definiƫren; "Spraakinvoertoets", waar u de microfoonknop op het toetsenbord kunt in-/uitschakelen; en "Toets lang indrukken vertraging", waar u persoonlijk kunt definiƫren wat "lang indrukken" voor u betekent. Ik heb deze functie nooit gewijzigd. Ik heb niet zoveel controle over mijn eigen leven nodig.

Afbeelding

De nieuwste versie van Google Keyboard heeft een paar pagina's uit het playbook van de meest populaire toetsenborden van derden gehaald, wat dit toetsenbord alleen maar beter maakt dan het voorheen was. Er zijn veel aanpassingsopties, zodat je kunt typen hoe je wilt typen (zelfs dat kan alleen worden omschreven als "slecht"), wat volgens ons best netjes is.

Populair onderwerp