Hoe 4K-video op de iPhone op te nemen

Hoe 4K-video op de iPhone op te nemen
Hoe 4K-video op de iPhone op te nemen
Anonim

Tik op de pagina Foto's en camera op de instelling "Video opnemen".

Afbeelding
Afbeelding

Tik op de pagina "Video opnemen" op de resolutie en snelheid waarmee u gewone video wilt opnemen. Standaard leggen iPhones video vast in 1080p met 30 fps (frames per seconde). Over het algemeen geeft een hogere resolutie een betere kwaliteit, vooral op grotere schermen. En 4K-video kan geweldig zijn als je een 4K-scherm beschikbaar hebt, hoewel je niet dezelfde kwaliteit mag verwachten als een speciale 4K-camera. Als u uw framesnelheid verhoogt, krijgt u over het algemeen een vloeiendere video dan een lagere framesnelheid bij dezelfde resolutie. Het enige echte nadeel van de hogere instellingen is de hoeveelheid opslagruimte die video's op je telefoon in beslag nemen. iOS geeft je wel wat handige informatie onderaan de pagina die laat zien hoeveel ruimte een minuut video in beslag neemt voor elke minuut video.

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt ook de kwaliteit aanpassen van slowmotionvideo's die je opneemt. Tik op de pagina Foto's en camera op de instelling "Slo-mo opnemen".

Afbeelding
Afbeelding

Je hebt hier eigenlijk maar twee opties, en het verhogen van je video tot 1080p van de standaard 720p brengt aanzienlijke kosten met zich mee voor de framesnelheid. Hoewel de resulterende video's er scherper uitzien, verlies je een groot deel van de gladheid. Speel met de twee instellingen en kijk wat je het beste lijkt op basis van het soort onderwerpen dat je aan het filmen bent.

Afbeelding
Afbeelding

En dat is alles! Door de snelheid en resolutie aan te passen van video's die u vastlegt, kunt u uw opslagruimte of de kwaliteit van uw opnamen maximaliseren, of de juiste balans tussen beide vinden.

Populair onderwerp