Hoe u uw Yahoo Mail-account kunt verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Yahoo Mail-account kunt verwijderen
Hoe u uw Yahoo Mail-account kunt verwijderen
Anonim

Je wordt gewaarschuwd dat je de toegang verliest tot alle gegevens die aan je Yahoo-account zijn gekoppeld, inclusief alle betaalde services die eraan zijn gekoppeld. Uw account wordt binnen ongeveer 90 dagen verwijderd en andere mensen kunnen zich daarna waarschijnlijk aanmelden voor hetzelfde e-mailadres.

Als je je oude e-mailadres wilt reserveren zodat iemand anders het in de toekomst niet kan gebruiken, moet je je Yahoo-account open laten en niet verwijderen.

Afbeelding
Afbeelding

Zodra je zeker weet dat je je account wilt verwijderen, moet je je accountwachtwoord invoeren, de CAPTCHA-code opgeven die op de pagina wordt weergegeven en op de knop 'Dit account beëindigen' klikken.

Afbeelding
Afbeelding

U wordt geïnformeerd dat uw Yahoo-account wordt beëindigd en dat de gegevens binnen ongeveer 90 dagen uit de gebruikersdatabase van Yahoo worden verwijderd.

Afbeelding
Afbeelding

Hoe een verwijderd Yahoo-account te herstellen

Als je je Yahoo-account binnen 90 dagen voordat het wordt verwijderd wilt herstellen, kun je de Yahoo Sign-in Helper-pagina bezoeken en de accountgegevens opgeven om je identiteit te verifiëren. Afhankelijk van hoe lang het duurt om je account opnieuw te activeren, kunnen sommige van je e-mails, contacten en andere accountgegevens al verwijderd zijn wanneer je weer toegang krijgt tot het account.

Populair onderwerp