Hoe Android Auto automatisch te starten met NFC

Hoe Android Auto automatisch te starten met NFC
Hoe Android Auto automatisch te starten met NFC
Anonim

Het zal hier naar een tag gaan zoeken - wrijf gewoon over de tag op de achterkant van je telefoon totdat deze een soort hoorbare melding geeft. De NFC-chip bevindt zich op verschillende plaatsen op verschillende telefoons, dus het kan zijn dat je er wat mee moet rommelen voordat je de jouwe vindt. Zodra de tag is gewist, geeft de app een melding.

Afbeelding Afbeelding

Nu de tag schoon is en klaar is voor gegevens, gaat u naar het tabblad 'Schrijven'. Hier stelt u alles in om Android Auto aan de tag toe te voegen. Tik op de knop "Record toevoegen" om aan de slag te gaan. Er zijn hier een hele reeks verschillende opties (alles wat je kunt doen met NFC!), Maar je bent er in het bijzonder naar op zoek: Toepassing. Zoek die optie (deze staat dichter bij de onderkant van de lijst) en tik erop.

Afbeelding Afbeelding

Het volgende scherm zal u vragen om "Voer uw pakketnaam in", maar ik kan me niet voorstellen dat de meeste gebruikers de exacte naam weten van wat ze zoeken, dus tik in plaats daarvan op het pictogram naast het tekstvak. Hiermee wordt een lijst met alle geïnstalleerde applicaties gestart. Zoek Android Auto en tik erop.

Afbeelding Afbeelding

Met Auto geselecteerd, tik je onderaan op de knop "OK".

Nu kun je hier meer functies toevoegen als je wilt. U kunt de tag bijvoorbeeld automatisch wifi laten uitschakelen en Bluetooth inschakelen naast het starten van Android Auto. Tik gewoon op de knop "Een record toevoegen" om meer functionaliteit toe te voegen. Omwille van deze tutorial houden we het echter bij het starten van Auto.

Als alles is ingesteld en klaar voor gebruik, tik je op de knop 'Schrijven'. Hetzelfde dialoogvenster van eerder (toen u de tag aan het wissen was) zal verschijnen. Tik nogmaals op de tag op de telefoon. Nogmaals, er verschijnt een melding zodra het klaar is met schrijven - dit duurt maar een fractie van een seconde.

Afbeelding Afbeelding

Dat is het! Nu hoef je alleen maar met je telefoon op de tag te tikken (uiteraard met het scherm aan), en Android Auto wordt onmiddellijk gestart. Handig!

Populair onderwerp