Hoe de weergave met threads in de iOS 10 Mail-app uit te schakelen

Hoe de weergave met threads in de iOS 10 Mail-app uit te schakelen
Hoe de weergave met threads in de iOS 10 Mail-app uit te schakelen
Anonim

Wanneer je op een van de e-mails in het gesprek tikt, wordt die e-mail geopend, maar je kunt ook omhoog en omlaag scrollen om toegang te krijgen tot de andere e-mails in het gesprek.

Afbeelding

Draadweergave is standaard ingeschakeld in iOS 10, maar het is eenvoudig uit te schakelen als u deze functie liever niet gebruikt. U moet deze functie in- en uitschakelen in de hoofdapp Instellingen op uw telefoon, niet in de Mail-app, dus tik op "Instellingen" op het startscherm.

Afbeelding

Tik op het scherm Instellingen op "Mail".

Afbeelding

Als u de weergave met schroefdraad wilt uitschakelen, tikt u op de schuifknop "Organiseren op draad" zodat deze wit wordt. Als u de weergave met schroefdraad wilt inschakelen, tikt u nogmaals op de schuifknop zodat deze groen wordt.

In de weergave met threads staan ​​de nieuwste berichten in het gesprek onderaan. Misschien wilt u de optie "Meest recente bericht bovenaan" inschakelen om het gemakkelijker te maken om de meest recente berichten te vinden.

Of de weergave met threads nu aan of uit staat, je kunt berichten van het ene gesprek naar verschillende mappen of mailboxen verplaatsen. Als je dat hebt gedaan, kun je nog steeds alle berichten van één gesprek op één plek bekijken in de weergave met threads door de schuifknop "Volledige discussies" in te schakelen.

Afbeelding

Als de weergave met threads is uitgeschakeld, worden de berichten van het gesprek nu als afzonderlijke berichten weergegeven.

Afbeelding

Als je het niet altijd leuk vindt om de weergave met threads te gebruiken, kun je het uit laten totdat je een gesprek moet doornemen. Als je het weer inschakelt, worden alle berichten met dezelfde onderwerpregel verzameld in één gesprek, zelfs berichten uit andere mappen of mailboxen, als de optie Volledige discussielijnen is ingeschakeld.

Populair onderwerp