U kunt waarschijnlijk gratis toegang krijgen tot Lynda.com vanuit uw lokale bibliotheek

Inhoudsopgave:

U kunt waarschijnlijk gratis toegang krijgen tot Lynda.com vanuit uw lokale bibliotheek
U kunt waarschijnlijk gratis toegang krijgen tot Lynda.com vanuit uw lokale bibliotheek
Anonim

Er zijn honderden cursussen waarin Microsoft Office-functies worden geschetst, en een bijzonder groot archief met video's die ontwerp- en audio-videovaardigheden aanleren.

Kortom, als je iets op de computer wilt leren doen, is dit een goede manier om het te doen. Er zijn zelfs video's die productiviteitsvaardigheden aanleren.

Afbeelding

De video's zelf zijn professioneel gemaakt en de meeste cursussen worden geleverd met een verzameling PDF-werkbladen die u tijdens de cursus kunt invullen.Een transcript van de audio wordt in re altime gemarkeerd onder de video, zodat je kunt meelezen als dat je helpt bij het concentreren, of je kunt in plaats daarvan op volledig scherm kijken.

Hoe te zien of uw bibliotheek Lynda-toegang biedt

Niet elke bibliotheek biedt Lynda.com aan, maar een verrassend aantal wel. Hier leest u hoe u kunt zien of uw lokale bibliotheeksysteem deze service biedt.

  • Controleer de website van uw bibliotheek Lynda wordt doorgaans vermeld in de sectie Bronnen van de site van uw lokale bibliotheek, als deze beschikbaar is. Als je het niet kunt vinden door op de site te bladeren, probeer dan de naam van je lokale bibliotheeksysteem te googlen met het woord "Lynda" en kijk of er iets naar boven komt.
  • Ga naar de bibliotheek en vraag het aan een bibliothecaris. Ze zullen weten of de dienst wordt aangeboden en waarschijnlijk ook andere geweldige digitale bronnen aanwijzen. Veel vestigingen bieden bijvoorbeeld ebooks aan. Als je er absoluut tegen bent om het huis te verlaten, kun je in plaats daarvan altijd je plaatselijke bibliotheek bellen of e-mailen.

Als je Lynda via een bibliotheek wilt gebruiken, moet je over het algemeen een bladwijzer maken voor een speciale bestemmingspagina. Zo ziet de mijne eruit in Washington County, Oregon:

Afbeelding

Dit zal je naar een pagina leiden waar je inlogt. Eerst log je in op de website van je lokale bibliotheek met je lenerspasnummer, daarna log je in op Lynda.com zelf. Om Lynda.com te gebruiken, moet u deze dingen in die volgorde doen. Het is een beetje vervelend, maar geeft je gratis toegang, dus klagen is moeilijk.

Bekijk video's offline met de desktop-app

Lynda laat je video's op internet bekijken, maar je vraagt ​​je misschien af ​​of ze offline werken. Dat doen ze, als je de gratis app voor Windows of macOS downloadt. Nadat je die applicatie hebt geïnstalleerd en je hebt aangemeld, kun je de link 'Offline bekijken' gebruiken die onder elke video te zien is.

Afbeelding

Klik op deze knop en de video wordt automatisch gedownload in de Lynda desktop-app.

Afbeelding

In mijn ervaring werkte dit zelfs als ik was aangemeld bij Lynda via de bibliotheek, wat betekent dat ik cursussen kan doorlopen, zelfs als ik geen internettoegang heb.

Afbeelding

Ik zou nog veel meer over Lynda kunnen zeggen, maar het is voor het grootste deel intuïtief genoeg. Als je gratis toegang kunt krijgen vanuit je bibliotheek, zoek dan een paar cursussen om je een weg door te werken en te leren.

Populair onderwerp