Hoe Chrome met één klik opnieuw te starten met een bladwijzer

Hoe Chrome met één klik opnieuw te starten met een bladwijzer
Hoe Chrome met één klik opnieuw te starten met een bladwijzer
Anonim

Dit is op zichzelf handig, maar we kunnen deze URL in een bladwijzer veranderen om een ​​snelkoppeling met één klik te maken om Chrome nog sneller te herstarten. Eerst moeten we ervoor zorgen dat de bladwijzerbalk beschikbaar is. Als u de bladwijzerbalk niet ziet, drukt u op Ctrl+Shift+B om deze weer te geven. Open vervolgens een webpagina en sleep het pictogram links van de URL in de adresbalk naar de bladwijzerbalk.

Afbeelding

Klik met de rechtermuisknop op de nieuwe bladwijzer en selecteer "Bewerken" in het pop-upmenu.

Afbeelding

Wijzig in het dialoogvenster Bladwijzer bewerken de naam in iets als Herstart Chrome en wijzig de URL in chrome://restart. Klik vervolgens op "Opslaan". Afbeelding

U kunt nu op uw nieuwe bladwijzer klikken om Chrome onmiddellijk opnieuw te starten.

Afbeelding

Chrome start opnieuw op en herstelt de tabbladen die u had geopend, ongeacht of de instelling om door te gaan waar u was gebleven bij het openen van Chrome was ingeschakeld. Het tabblad dat actief was toen u Chrome opnieuw startte, wordt geopend op een nieuw tabblad (als u zich op een nieuw tabblad bevond voordat u het opnieuw opstartte) of op de pagina die u op dat tabblad had geopend voordat u de browser opnieuw startte.

Populair onderwerp