Wat betekenen de kleine vinkjes in WhatsApp?

Inhoudsopgave:

Wat betekenen de kleine vinkjes in WhatsApp?
Wat betekenen de kleine vinkjes in WhatsApp?
Anonim

Een grijs vinkje betekent dat het bericht met succes is verzonden vanaf je telefoon, maar dat het nog niet is afgeleverd bij je ontvanger. Wanneer u een bericht verzendt, wordt tijdens het verzenden normaal gesproken gedurende enkele ogenblikken een enkel grijs vinkje weergegeven.

Als een enkel grijs vinkje langer blijft hangen, betekent dit dat de telefoon van je contact waarschijnlijk is uitgeschakeld of niet is verbonden met internet. Zodra ze online komen, wordt het bericht afgeleverd.

Een enkel grijs vinkje kan ook betekenen dat je bent geblokkeerd.

Twee grijze vinkjes

Afbeelding

Twee grijze vinkjes betekenen dat je bericht is afgeleverd, maar niet is gelezen (of dat het is afgeleverd en dat de persoon aan wie je een bericht stuurt de leesbevestigingen heeft uitgeschakeld). De volgende keer dat ze naar WhatsApp kijken, zien ze je bericht.

In Groepschats verschijnen alleen twee grijze vinkjes als het bericht bij iedereen in de groep is afgeleverd. Tot die tijd toont WhatsApp slechts één vinkje.

Twee blauwe vinkjes

Afbeelding

Twee blauwe vinkjes betekenen dat je bericht is gelezen, of in ieder geval dat de persoon aan wie je een bericht stuurt het bericht heeft geopend. Je ziet alleen blauwe vinkjes in individuele berichten als je contact leesbevestigingen heeft ingeschakeld.

In Groepschats betekenen twee blauwe vinkjes dat je bericht door iedereen is gelezen.

Hoe erachter te komen wanneer uw bericht is afgeleverd en te lezen

Als je precies wilt weten wanneer de persoon aan wie je een bericht stuurt, je bericht heeft ontvangen of gelezen, druk je er lang op en selecteer je Info.

Afbeelding

Je ziet hoe laat je bericht is afgeleverd en, als de persoon leesbevestigingen heeft ingeschakeld, hoe laat het is gelezen.

Populair onderwerp