Hoe u de video's van uw kind uit uw YouTube-geschiedenis kunt houden

Inhoudsopgave:

Hoe u de video's van uw kind uit uw YouTube-geschiedenis kunt houden
Hoe u de video's van uw kind uit uw YouTube-geschiedenis kunt houden
Anonim

Je wordt naar de pagina Kijkgeschiedenis geleid, waar je een knop ziet om 'Alle kijkgeschiedenis wissen' en 'Kijkgeschiedenis onderbreken'. Eén klik op die tweede knop en alle video's die vanaf dat moment worden bekeken, worden verborgen voor je kijkgeschiedenis (totdat je deze weer inschakelt).

Afbeelding

Om nog een stap verder te gaan, kun je op het tabblad "Zoekgeschiedenis" klikken en daar op de knop wissen of pauzeren klikken. Dit voorkomt dat zoekopdrachten ook worden vastgelegd.

Afbeelding

Onthoud: u moet deze functies opnieuw inschakelen om zoekopdrachten te loggen en de geschiedenis opnieuw te bekijken!

De betere oplossing: YouTube Kids

Geen van beide zijn echter echt goede langetermijnopties. In plaats daarvan is er een betere oplossing: gebruik de YouTube Kids-app. Ik krijg de vraag hier de hele tijd aan de orde, en het verbaast me nog steeds hoe weinig mensen YouTube Kids kennen.

Afbeelding

Kortom, dit is een officiële Google-app, beschikbaar voor zowel iOS als Android, die speciaal voor kinderen is ontworpen. Het heeft een kindvriendelijke interface, ouderlijk toezicht, houdt inhoud voor volwassenen uit de buurt van kleine ogen en, misschien wel het beste van alles, houdt alle zoekopdrachten en horloges uit uw geschiedenis. Het is een win-win-win.

Installeer eerst de app vanuit de respectievelijke app store van je telefoon.

Afbeelding

Als je de app voor het eerst opstart, moet je hem instellen. Ik raad aan om dit te doen voorafgaand aan elke vorm van ik-ga-mijn-lid-als-ik-niet-krijg-Peppa-snel-crisis van je kind.

De app zal je eerst vragen om een ​​viercijferige code in te voeren die op het scherm wordt gespeld - een eenvoudige vorm van beveiliging.

Afbeelding

Eenmaal ingevoerd, zal een korte doorloop beginnen. Dit vertelt je een beetje over YouTube Kids en hoe het werkt, en laat je vervolgens instellen in welke leeftijdsgroep de kleine Bobby v alt.

Afbeelding

Ten slotte kun je zoeken in- of uitschakelen - als je het uit laat, kan je kind in principe alleen kijken wat de app hem of haar aanbeveelt. Je belt hier, maar ik laat het graag aan.

Als je een YouTube Red-account hebt, kun je dat in de volgende stap verifiëren, zodat je video's kunt opslaan voor offline afspelen. Dit is een geweldige manier om dingen op je apparaat te bewaren, zodat de jonge Henry je datalimiet niet vernietigt tijdens een Blaze and the Monster Machines-binge.

Afbeelding

Om je Red-account te bevestigen, tik je op de knop 'E-mail met toestemming verzenden'. Zodra de e-mail is aangekomen, voert u gewoon uw activeringscode in. Eenvoudig.

Afbeelding

Hier kun je een opslaglimiet en videokwaliteit instellen.

Afbeelding

En daarmee ben je helemaal klaar. U kunt tijdslimieten en andere dingen instellen in de instellingen. Elke keer dat u dit doet, moet u eerst een code invoeren, zoals in de eerste stap van het installatieproces. Dit zou de meeste jongere kleintjes uit de buurt van de instellingen moeten houden, maar zodra ze kunnen lezen, is alles eerlijk spel. Je bent gewaarschuwd.

De app lijkt veel op de YouTube-app die je kent en waar je van houdt, dus de leercurve (zowel voor jou als voor de kleine Timmy) is in wezen nul - de interface is alleen ontworpen voor kleine mensen.Je kunt meer lezen over YouTube-kinderen in onze functie over dit onderwerp, maar dit zijn de basisprincipes, waardoor je in een mum van tijd video's kunt bekijken.

Afbeelding

Ga nu verder met deze nieuwe kennis en laat de jonge Herbert genieten van allerlei soorten Paw Patrol terwijl je een lekker, ontspannend diner hebt in The Waffle Hut.

Populair onderwerp