Pakketten verzenden zonder je huis te verlaten

Inhoudsopgave:

Pakketten verzenden zonder je huis te verlaten
Pakketten verzenden zonder je huis te verlaten
Anonim

Het verzenden van een pakket vanuit je huis vereist een paar dingen, waarvan je sommige misschien al hebt. Maar als dat niet het geval is, kunt u ze gemakkelijk online kopen op sites zoals Amazon, of bij de meeste winkels zoals Wal-Mart en Target.

Ten eerste heb je een printer nodig om je verzendlabels af te drukken. U hebt ook geen speciale printer nodig - elke printer die op normaal oud papier kan afdrukken, zal het werk doen.

Ten tweede heb je verzendlabels of een schaar en verpakkingstape nodig om het label op je pakket te plakken.Zelfklevende verzendlabels zijn erg handig, omdat je ze gewoon kunt pellen en op je pakketten kunt plakken, maar ze kosten op de lange termijn meer geld. Dus als je wat geld wilt besparen, gebruik dan een goede oude schaar en verpakkingstape en druk je labels af op gewoon papier.

Ten slotte heb je een postweegschaal nodig. Je hoeft niets bijzonders te krijgen, en deze van Accuteck ($ 17) zal het prima doen. Je wilt er in ieder geval zeker van zijn dat je er een krijgt die per ounce kan meten.

Stap één: verzendkosten kopen

Er zijn een aantal manieren waarop u verzendkosten voor uw pakket kunt kopen. U kunt de USPS-website of de ingebouwde verzendtool van PayPal gebruiken, waarmee u artikelen kunt verzenden via de goedkopere First Class-laag van USPS. Op de USPS-website kun je om de een of andere vreemde reden alleen Priority Mail kiezen, dus de PayPal-maas in de wet is een leuke.

De USPS-website gebruiken (Priority Mail)

Als u portokosten wilt kopen en uw verzendlabel van de eerste optie wilt afdrukken, gaat u naar de website van USPS, plaatst u de muisaanwijzer op "Mail &Ship" en klikt u op "Click-N-Ship".

Afbeelding

Vanaf hier moet je ofwel inloggen op je USPS-account als je er al een hebt, of een account aanmaken. Nadat u een van beide hebt gedaan, wordt u naar de Click-N-Ship-pagina geleid.

Afbeelding

Nadat je deze pagina hebt bereikt, begin je met het invoeren van je adres als het nog niet is ingevoerd. De mijne is al vooraf geladen sinds ik mijn postadres aan mijn USPS-account heb gekoppeld.

Afbeelding

Scroll vervolgens naar beneden naar het gedeelte met de titel "Waar stuur je naar toe?" en voer de naam en het adres in waarnaar u het pakket verzendt. Er zijn ook opties aan de rechterkant, zoals het opslaan van het adres in uw USPS-adresboek, de ontvanger laten weten dat u een pakket hebt verzonden en de mogelijkheid hebben om het pakket op het postkantoor te houden zodat de ontvanger het kan ophalen zelf, in plaats van het naar hun deur te laten verzenden.

Afbeelding

Gebruik in het volgende gedeelte met de titel "Voer een verzenddatum in", het vervolgkeuzemenu om een ​​datum te selecteren waarop u uw pakket wilt verzenden.

Afbeelding

Naast "Pakketgegevens invoeren", selecteert u "Ik verzend een vast tarief" of "Voer pakketgewicht in". U selecteert alleen de eerste optie als u een Priority Mail-branded box van de USPS gebruikt. Voer anders het gewicht van het pakket in - dit is waar uw postweegschaal goed van pas komt.

Afbeelding

Voer vervolgens in de volgende sectie een dollarwaarde in van de inhoud van uw pakket. Dit is als u besluit een verzekering te kopen voor het geval uw pakket ooit verloren gaat (verzekering is gratis tot $ 50 in waarde wanneer u Priority Mail gebruikt).

Afbeelding

Klik ten slotte op het vervolgkeuzemenu onder "Kies servicetype". Helaas is Click-N-Ship beperkt tot Priority Mail en Priority Mail Express, dus u krijgt geen toegang tot de goedkopere First Class-laag (zie het volgende gedeelte voor meer informatie hierover).

Afbeelding

Klik daarna op "Beschikbare diensten en prijzen bekijken".

Afbeelding

Tenzij u een Priority Mail-box van de USPS gebruikt, kiest u de eerste vermelde optie.

Afbeelding

Scroll omlaag naar "Verzekeringen en extra services toevoegen", waar u zaken als handtekeningbevestiging kunt toevoegen.

Afbeelding

Als je helemaal klaar bent, klik je op "Toevoegen aan winkelwagen" in de rechterbenedenhoek.

Afbeelding

Bevestig op de volgende pagina alle details en klik vervolgens op "Volgende: Factureringsgegevens".

Afbeelding

Klik vervolgens op het selectievakje naast de voorwaarden en kies vervolgens uw betaalmethode, die een creditcard/betaalkaart of PayPal kan zijn. U kiest een creditcard/betaalpas, u moet ook "Nieuwe kaart toevoegen" selecteren als u er nog geen heeft geregistreerd bij USPS.

Afbeelding

Klik op "Volgende: betalen en afdrukken" om door te gaan.

Afbeelding

Nadat je de verzendkosten hebt betaald, print je nu het verzendlabel uit. Klik op "Labels afdrukken" en ga verder met de prompt van uw printer.

Afbeelding

De verzendtool van PayPal gebruiken (First Class)

Verrassend genoeg adverteert PayPal niet openlijk voor de ingebouwde verzendtool, maar als u op deze link klikt, wordt u er direct naartoe geleid nadat u zich hebt aangemeld bij uw PayPal-account. Het voordeel van het gebruik van deze methode is dat u de First Class-verzendlaag van USPS kunt kiezen, die goedkoper is dan Priority Mail. Het nadeel is dat je een PayPal-account moet hebben om hun verzendtool te gebruiken.

Zodra u zich aanmeldt bij uw PayPal-account en op de link klikt, is de eerste stap het invoeren van het postadres van de ontvanger. Klik op "Verzenden naar dit adres" wanneer u klaar bent.

Afbeelding

Klik vervolgens op het vervolgkeuzemenu onder "Servicetype".

Afbeelding

Selecteer "First-Class Mail" als uw pakket een pond of lichter is. Kies anders Priority Mail. U kunt nog steeds Priority Mail op beide manieren kiezen, en het pakket zal sneller op zijn bestemming zijn, maar het zal duurder zijn dan First Class.

Afbeelding

Kies vervolgens onder "Pakkettype" tussen "Groot pakket" of "Pakket/dikke envelop". Het vertelt je niet precies wat het verschil hier is, maar ik ga meestal voor de laatste optie, tenzij ik iets vrij groots verzend, wat zeldzaam is.

Afbeelding

Vul hieronder het pakketgewicht in.

Afbeelding

Selecteer of je wel of geen handtekeningbevestiging en/of verzekering wilt. Kies daaronder een verzenddatum waarop uw pakket wordt verzonden.

Afbeelding

Zodra dat is gebeurd, klikt u bovenaan op "Verzendkosten berekenen".

Afbeelding

Het zal dan kijken hoeveel het kost om je pakket te verzenden. Ga je gang en klik op "Bevestigen en betalen" om door te gaan en ga verder met het afdrukken van het verzendlabel.

Afbeelding

Stap twee: een ophaalservice aanvragen

Zodra je het verzendlabel hebt uitgeprint en je pakket klaar is om te worden verzonden, is het tijd om een ​​afhaling aan te vragen, zodat je postbode je pakket bij je voordeur komt ophalen. Ga hiervoor naar de USPS-website, plaats de muisaanwijzer op "Mail &Ship" en selecteer "Plan een afhaling".

Afbeelding

Begin met het invoeren van uw naam, postadres, telefoonnummer en e-mailadres, die allemaal vereist zijn. Klik vervolgens op "Beschikbaarheid controleren", die het adres zal bevestigen en ervoor zal zorgen dat het een adres is waar het kan worden opgehaald.

Afbeelding

Klik in het volgende gedeelte op het vervolgkeuzemenu onder "Mijn zending zal zijn…" en kies waar u uw pakket wilt plaatsen, zodat de postvervoerder het kan vinden en ophalen.

Afbeelding

Kies vervolgens of je wilt dat de postbezorger je pakket opha alt tijdens zijn/haar reguliere postbezorging, of geef een bepaald tijdvenster op waarin je je pakket wilt laten ophalen, wat $20 kost.

Afbeelding

Kies in het volgende gedeelte een datum waarop u uw pakket wilt laten ophalen.

Afbeelding

Voer daarna in hoeveel pakketten je moet ophalen en voer het nummer in naast de respectieve mailinglaag. Verder naar beneden voert u het totaal van de pakketten in, naar boven afgerond op het dichtstbijzijnde pond.

Afbeelding

Klik vervolgens op het selectievakje om akkoord te gaan met de voorwaarden en klik vervolgens op "Plan een afhaling". U ontvangt kort daarna een bevestigingsmail.

Afbeelding

Het zijn zeker heel wat stappen om te doorlopen om een ​​pakket te verzenden zonder ooit het comfort van je huis te verlaten, en sommige mensen kunnen er gewoon beter aan doen snel naar het postkantoor te gaan en de postvervoerders te hebben daar doen al het werk voor je, maar als je net als ik bent en 15 minuten van het dichtstbijzijnde postkantoor woont, is het verzenden van pakketten vanuit huis een enorm gemak.

Populair onderwerp