Hoe Automatic Pro met Alexa te verbinden en met je auto te praten

Hoe Automatic Pro met Alexa te verbinden en met je auto te praten
Hoe Automatic Pro met Alexa te verbinden en met je auto te praten
Anonim

Vervolgens moet je inloggen op je Automatic-account om Alexa toestemming te geven om met je auto te praten. Voer uw e-mailadres en wachtwoord voor uw Automatic-account in en klik op Aanmelden.

Afbeelding
Afbeelding

Hierna kun je Alexa een paar dingen vragen over je auto. Dit zijn de opdrachten die werken met Automatic.

  • "Alexa, vraag Automatic waar mijn auto is."Dit commando vertelt je de laatste plaats waar je auto geparkeerd heeft. Als hij momenteel ergens rijdt, kan Alexa je helaas niet vertellen waar hij zich op de weg bevindt, maar je kunt altijd live updates krijgen van de app.
  • “Alexa, ask Automatic hoeveel benzine ik heb.” Dit geeft aan welk percentage van je tank vol is. Dit is het handigst om te controleren als u niet zeker weet of u op weg naar uw werk naar het tankstation moet.
  • "Alexa, vraag Automatic hoe ver ik afgelopen week/maand/jaar heb gereden." Deze is iets minder praktisch, maar nog steeds handig als je nieuwsgierig bent. Vraag Alexa hoeveel je rijdt en Automatic vertelt je hoeveel uren en mijlen je hebt gereden in de opgegeven periode. Waarschuwing: het kan deprimerend zijn om erachter te komen hoeveel van uw tijd zittend in het verkeer wordt doorgebracht.

De automatische vaardigheid is een beetje barebones, maar de weinige functies die het heeft, zijn precies het soort dingen dat je van Alexa nodig hebt. De volgende keer dat je op het punt staat om naar je werk te vertrekken, kun je vragen of je moet tanken en dienovereenkomstig aanpassen, of je kunt uitzoeken waar de auto van je kinderen is, zodat je ze kunt lastigvallen om thuis te komen voor het avondeten.

Populair onderwerp