Wat is kernel_task en waarom wordt het uitgevoerd op mijn Mac?

Inhoudsopgave:

Wat is kernel_task en waarom wordt het uitgevoerd op mijn Mac?
Wat is kernel_task en waarom wordt het uitgevoerd op mijn Mac?
Anonim

Veilige modus schakelt kexts van derden niet in, dus als je Mac geen problemen heeft in de veilige modus, heb je je probleem gevonden. Verwijder alle software of stuurprogramma's van derden die u onlangs hebt geïnstalleerd en kijk of dat helpt.

Afbeelding
Afbeelding

Als je verder wilt duiken, voert Etrecheck tientallen diagnoses uit, waaronder een lijst van alle kexts die op je systeem zijn geïnstalleerd en actief zijn. Verwijder alles waarvan u denkt dat het het probleem veroorzaakt en kijk of dat het probleem oplost. Als dat niet het geval is, moet u misschien een bezoek brengen aan de Apple Store of uw vriendelijke plaatselijke Mac-reparatiewerkplaats.

Een paar andere dingen om te proberen

Als je daarna nog steeds een probleem hebt, zijn er een paar dingen die je kunt proberen.

Soms helpt het resetten van het NVRAM op je Mac. Overweeg om uw Mac te scannen op malware, die het probleem zou kunnen veroorzaken. Je kunt ook de gebruikelijke dingen doen om je Mac sneller te maken, zoals het verwijderen van onnodige opstartitems en het vrijmaken van ruimte op de harde schijf.

Als niets helpt, moet je soms stoppen met het verspillen van je tijd en macOS helemaal opnieuw installeren. Dat zou natuurlijk een laatste redmiddel moeten zijn, maar het is belangrijk om te weten wanneer je wordt geslagen.

Populair onderwerp