Hoe u van uw iPhone of iPad de ultieme gamemachine maakt

Inhoudsopgave:

Hoe u van uw iPhone of iPad de ultieme gamemachine maakt
Hoe u van uw iPhone of iPad de ultieme gamemachine maakt
Anonim

Laten we eerst en vooral praten over spelletjes. Als je alleen telefoons en tablets beschouwt als geschikt voor gekke, vijf minuten durende Angry Birds, mis je. Er is een hele App Store vol kwaliteit, console-achtige games die uren van je tijd in beslag kunnen nemen, je emoties kunnen prikkelen en je versteld doen staan met high-end graphics. Bekijk onze lijst met de beste mobiele games van hoge kwaliteit om je verzameling naar een hoger niveau te tillen - en vergeet niet om de verkopen bij te houden als je een paar dollar wilt besparen.

Koop een MFi-gamepad voor betere controle

Afbeelding
Afbeelding

Sommige games zijn perfect om aan te raken, terwijl andereā€¦ echt beter werken met een controller. Gelukkig zijn er een paar solide gamepads gemaakt voor iPhone en iPad die werken met een heleboel games in de App Store. Je kunt onze volledige lijst met aanbevelingen hier bekijken, maar kortom, we houden van de Gamevice (bovenaan dit bericht weergegeven) voor de iPhone en iPad, evenals de SteelSeries Nimbus en PXN Speedy (hierboven weergegeven) voor iPhones. Bekijk deze lijst van Gamevice om te zien welke games compatibel zijn met gamepads.

Gebruik een goede koptelefoon

Afbeelding
Afbeelding

Je gebruikt waarschijnlijk een gamingheadset op je pc en een mooie set luidsprekers op je tv. Dus waarom gamen met de blikkerige speakers aan de rand van je iPhone of iPad? Het gebruik van een goede koptelefoon zorgt er niet alleen voor dat je games beter klinken, maar kan je ook helpen erachter te komen waar geluiden vandaan komen (wat vooral handig is in first-person shooters of ste alth-games). Ik gebruik de Superlux HD 681 persoonlijk voor mobiel gamen op mijn bank, maar welke koptelefoon je gebruikt, is aan jou - een open koptelefoon is beter voor ruimtelijk redeneren, maar een gesloten koptelefoon zorgt ervoor dat mensen die naast je zitten het geluid van je game niet horen.

Stream je pc-games naar iOS met Moonlight

Afbeelding
Afbeelding

Niet tevreden met de hoeveelheid mobiele games die voor jou beschikbaar zijn? Als je een gaming-pc met een NVIDIA grafische kaart hebt, kun je vrijwel elke moderne pc-titel rechtstreeks op je iPhone of iPad spelen. Ja, serieus. Dankzij NVIDIA Gamestream en een gratis app genaamd Moonlight, kun je games van je pc naar iOS streamen, zodat je computer al het zware werk doet. Moonlight werkt zelfs met MFi-gamepads, dus het is alsof je je eigen kleine NVIDIA SHIELD hebt waarop iOS draait. Het enige probleem is: nu je Skyrim op je iPad kunt spelen, kom je misschien nooit meer van de bank af.

Populair onderwerp