Hoe terug te gaan naar iOS 10 (als u de iOS 11-bèta gebruikt)

Hoe terug te gaan naar iOS 10 (als u de iOS 11-bèta gebruikt)
Hoe terug te gaan naar iOS 10 (als u de iOS 11-bèta gebruikt)
Anonim

Met het iPSW-bestand in de hand sluit je je iOS-apparaat aan op je pc of Mac met de USB-kabel en start je iTunes. Klik in iTunes op het apparaatpictogram (in de linkerbovenhoek en gemarkeerd in de onderstaande schermafbeelding).

Afbeelding
Afbeelding

Zoek op de pagina "Samenvatting" van het apparaat (de standaardweergave) de knop "Herstel [Apparaatnaam]…" in het deelvenster Samenvatting. Houd de Option-toets (Mac) of Shift-toets (Windows) ingedrukt en klik op de knop. U moet de toetsenbordtoets ingedrukt houden terwijl u op de knop klikt om de bestandsbrowser te laden om een aangepast herstelbestand te selecteren. Als je dat niet doet, staat iTunes je alleen toe om te kiezen uit lokale back-ups die je hebt gemaakt.

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer u op de knop Herstellen klikt, wordt u niet gevraagd een back-up van uw apparaat te maken, er gegevens van te halen of op welke manier dan ook te worden gewaarschuwd. Het vermoeden is dat, omdat je deze supergeheime toetsencombinatie kent, je weet wat je doet.

Navigeer in de bestandsbrowser die verschijnt naar het iPSW-bestand voor je apparaat op de locatie waar je de download hebt opgeslagen. Selecteer het (zorg ervoor dat als je meerdere apparaten hebt, je de juiste selecteert voor het apparaat dat je momenteel wist en herstelt) en klik vervolgens op "Openen" om het proces te starten.

Afbeelding
Afbeelding

Klik op "Herstellen" om door te gaan en de inhoud van uw iPhone of iPad te wissen.

Als je in plaats daarvan een foutmelding ziet, heb je waarschijnlijk het verkeerde iPSW-bestand voor je apparaat gedownload.

Afbeelding
Afbeelding

Zodra u op "Herstellen" klikt, is het tijd voor gebruik: uw iOS-apparaat wordt gewist en de iOS-software wordt gedowngraded van iOS 11 Beta naar iOS 10.3.3. Wanneer het proces is voltooid, start uw apparaat een back-up op alsof u het net voor de eerste keer hebt ingeschakeld, welkomstscherm en alles. Op dat moment kun je ofwel beginnen met een geheel nieuwe kopie van iOS 10 of je kunt je oude iOS 10-back-up kopiëren (als je die hebt gemaakt) van iTunes of iCloud.

Afbeelding
Afbeelding

Als je een back-up hebt gemaakt in iTunes, zal iTunes je vragen of je die back-up op je apparaat wilt terugzetten direct nadat iOS 10 is geïnstalleerd. Selecteer de back-up en klik op "Doorgaan" om dit te doen.

Afbeelding
Afbeelding

Op dit moment, of het nu met een nieuwe installatie is of je oude iOS 10-back-up hersteld, je bent terug op iOS 10 en kunt daar zo lang blijven als je wilt. U wilt echter waarschijnlijk upgraden naar iOS 11 wanneer de definitieve, stabiele versie later in 2017 wordt uitgebracht.

Populair onderwerp