Laat u niet misleiden: goedkope Apple Watch-bandjes van derden zijn verschrikkelijk

Laat u niet misleiden: goedkope Apple Watch-bandjes van derden zijn verschrikkelijk
Laat u niet misleiden: goedkope Apple Watch-bandjes van derden zijn verschrikkelijk
Anonim

Dat gezegd hebbende, is het geen wonder dat steeds meer Apple Watch-bezitters de route van derden kiezen. Toegegeven, $ 50 is niet verschrikkelijk voor een horlogeband, maar als je iets anders wilt dan een sportband of een geweven nylon band, betaal je in de eerste plaats minstens de helft van wat je Apple Watch waard is. Helaas zijn Apple Watch-bands van derden meestal waardeloos.

Die goedkope Apple Watch Sport-bandjes van $ 10 - $ 15 op Amazon, eBay en AliExpress zien er bijna identiek uit aan het echte werk. Dus als het alleen maar uiterlijk is waar je naar op zoek bent, dan is het een geweldige deal. Maar als je gaat voor uiterlijk en comfort, zul je waarschijnlijk teleurgesteld zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Sportbandjes van derden zijn meestal gemaakt van siliconen, terwijl de echte Apple Watch Sport-bandjes zijn gemaakt van fluorelastomeer. Het is vergelijkbaar met siliconen, maar veel beter bestand tegen verschillende factoren, zoals hitte, vocht en oliƫn.

Silicone is niet zo veerkrachtig, dus het werkt niet zo goed als een horlogebandmateriaal in vergelijking met fluorelastomeer. De goedkope sportband van derden die hieronder is afgebeeld, was na slechts ongeveer twee tot drie maanden gebruik. Het heeft al behoorlijk grote gebruikssporen, waarbij de dunne buitenste laag begint af te wrijven. Dit heeft de band veel oncomfortabeler gemaakt om te dragen, omdat die mooie buitenste laag grotendeels verdwenen is en de plakkerige rubberachtige laag doorschijnt.

Afbeelding
Afbeelding

Bovendien heb ik verschillende Leather Loop-bandjes van derden van eBay gekocht en maar heel weinig daarvan kwamen zelfs maar in de buurt van het echte werk. Een van de banden voelde eigenlijk aan als echt leer, maar na een paar maanden gebruik vielen de uiteinden langzaam uit elkaar. De rest van de banden voelden gewoon aan als goedkoop plastic - niets dat zelfs maar in de buurt kwam van een lederen look en feel.

Dus wat kun je doen als je een echte Apple Watch-band wilt, maar niet de premium prijs wilt betalen om er een te bezitten? Verrassend genoeg kun je gebruikte echte bands op eBay voor vrij goedkoop kopen.

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb een echte lederen lusband en een echte sportband, die in totaal $ 200 waard zijn als ik ze gloednieuw van Apple zou kopen. Ik zocht echter op eBay naar gebruikte bands en kocht uiteindelijk een Sport-band voor $ 19 en een Leather Loop-band voor $ 50, waardoor ik in totaal ongeveer $ 130 bespaarde. Toegegeven, de Leather Loop-band die ik heb gekocht, heeft betere dagen gekend, maar hij functioneert nog steeds geweldig en er v alt niets uit elkaar (en hij is echt comfortabel). De Sport-band was bijna gloednieuw en had helemaal geen tekenen van slijtage. Je moet er alleen voor zorgen dat de producten echt zijn: koop bij een verkoper met een goede reputatie en (idealiter) een retourbeleid als het onzin blijkt te zijn.

Natuurlijk houdt niets je tegen om goedkope bands van derden te blijven kopen, en soms is dat echt de enige optie voor zuinige mensen. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit en het comfort van die bands niet eens in de buurt komen van het echte werk.

Populair onderwerp