De beste sms-apps voor Android

Inhoudsopgave:

De beste sms-apps voor Android
De beste sms-apps voor Android
Anonim

Wat deze app zo'n goede keuze maakt, is de schone, minimale interface - hij werkt gewoon heel goed. Het is niet tot de rand gevuld met overbodige functies, het doet gewoon wat het doet. Echt, dit is wat de meesten van ons gewend zijn van de apps van Google.

Zoals alle goede sms-apps ondersteunt het MMS (multimedia messaging), maar het heeft ook een paar andere trucjes in petto. Hiermee kunnen gebruikers het volgende aan hun berichten toevoegen:

  • Afbeeldingen en GIF's
  • Stickers
  • Spraakopnames
  • Locatiegegevens
Afbeelding
Afbeelding

Je kunt gesprekken ook aanpassen door specifieke kleuren aan contacten toe te wijzen, maar het zal dit ook automatisch voor je doen als je niet de moeite wilt nemen om elk contact in te stellen. Na een tijdje begin je elk contact te associëren met hun kleur, zodat je een blik op je telefoon kunt werpen en op kleur kunt zien van wie de tekst precies afkomstig is. Het is een eenvoudige functie die gewoon logisch is.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Kortom, als je op zoek bent naar eenvoudige sms-apps die gewoon werken, dan is dit degene voor jou.

Het beste voor gemak: Facebook Messenger

We zijn bijna allemaal op Facebook, en als je op mij lijkt, gebruik je Facebook Messenger bijna net zoveel als sms om met vrienden en familie te praten. Maar hier is het ding: je kunt beide dingen rechtstreeks vanuit dezelfde interface doen, aangezien Facebok Messenger sms ondersteunt. Het heeft zelfs wat ik denk dat de beste eigenschap van de app is: chatkoppen voor je sms-berichten. U kunt dus al uw berichten op één plek verenigen. Ik vind het geweldig.

Als je al Facebook Messenger-gebruiker bent, kun je sms eenvoudig in de app inschakelen om het eens te proberen. Open eerst de app en tik op je profielfoto in de rechterbovenhoek.

Afbeelding
Afbeelding

Scroll in dit menu naar beneden en zoek 'SMS'. Tik daarop en druk vervolgens op de schuifregelaar "SMS in Messenger".

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Een pop-up kan vragen of je Messenger als je standaardclient wilt gebruiken - tik gewoon op "Ja". Daarna zijn er allerlei nieuwe opties beschikbaar, dus voel je vrij om het naar wens aan te passen. Anders ben je klaar om SMS te gaan gebruiken in Messenger.

Afbeelding
Afbeelding

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat naast de normale Messenger-functies (zoals Chat Heads), Messenger ook dit coole ding doet waarbij het "zakelijke" sms-berichten groepeert - alle soorten teksten die je ontvangt van bedrijven met promoties, enz. Dit is best zoet omdat het je voer schoner houdt. Ik vind dat best cool.

Afbeelding
Afbeelding

Als je alleen sms wilt zien en je Facebook-berichten uit je feed wilt houden, tik je op de knop 'SMS' bovenaan naast je profielafbeelding. Bam.

Afbeelding
Afbeelding

Oh, en het is gratis. Het is moeilijk om die prijs te verslaan.

Het beste voor krachtige gebruikers: Textra

Als je op zoek bent naar alle toeters en bellen van je sms-client, zoek dan niet verder dan Textra. Dit ding zit boordevol geweldige functies, maar het slaagt er toch op de een of andere manier in om niet opgeblazen te voelen.

Afbeelding
Afbeelding

Maar echt, ik denk dat dat is wat Textra zo geweldig maakt: aan de oppervlakte kan het zo eenvoudig zijn als je wilt, maar als je zin hebt om erin te graven, kun je het echt aanpassen om zoveel te doen meer.

Uit de doos heeft het een schone, donkere interface. Maar als je daar niet van houdt, heeft het thema-ondersteuning, donker, zwart en zelfs een slimme modus die overdag licht is en op een bepaald tijdstip overschakelt naar de nachtmodus. U kunt ook het gebruikte kleurenpalet volledig aanpassen, evenals de chatballon en de pictogramkleur. Dus als je van esthetiek houdt, kun je Textra er vrijwel laten uitzien zoals je wilt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Maar er is zoveel meer, eerlijk gezegd, meer dan je zou willen lezen als ik probeerde het allemaal in dit bericht te proppen. Dat gezegd hebbende, hier is een korte lijst van enkele van mijn favoriete dingen over Textra:

  • Je kunt groepsteksten hernoemen.
  • U kunt een verzendlimiet opgeven voor MMS-berichten, en Textra zal dienovereenkomstig comprimeren.
  • Verzonden geluiden zijn optioneel.
  • Het ondersteunt nummers op de zwarte lijst.
  • Snelle antwoorden, heads-up-meldingen en al het andere met betrekking tot meldingen kunnen worden aangepast.
  • Het bevat geplande berichten.

… en echt, dat is nog maar het begin. Zoals ik al zei, als je een krachtige gebruiker bent, is dit de app die je zoekt.

Er is maar één nadeel: de gratis versie heeft advertenties die inline worden weergegeven als de eerste vermelding in je sms-lijst. Het is erg vervelend. Maar er is een in-app-aankoop van $ 2,99 die advertenties verwijdert, wat de prijs gemakkelijk waard is als je merkt dat je deze app graaft zoals ik deze app graaf.

Afbeelding
Afbeelding

Nu, gewapend met deze nieuwe kennis, ga heen en sms.

Populair onderwerp