Hoe nieuwe Overwatch-helden uit te proberen op de PTR-server

Inhoudsopgave:

Hoe nieuwe Overwatch-helden uit te proberen op de PTR-server
Hoe nieuwe Overwatch-helden uit te proberen op de PTR-server
Anonim

Als je Overwatch al hebt geïnstalleerd, hangt het in de lijst met games in de linkerkolom van het venster. Normaal gesproken zou je in mijn geval gewoon op "Spelen" klikken om het spel in je standaardregio-Amerika te starten. Klik in plaats daarvan op het vervolgkeuzemenu "Regio/Account" net boven de knop Afspelen en selecteer vervolgens "Openbare testregio".”

Afbeelding
Afbeelding

De knop "Spelen" is nu verschoven naar "Installeren", omdat je een tweede exemplaar van het spel moet downloaden - de bètaversie die Blizzard onlangs heeft bijgewerkt - om het te kunnen spelen. Klik op "Installeren" en vervolgens op "Start installeren" op het volgende scherm. Je hebt voldoende ruimte op je opslagschijf nodig om een tweede exemplaar van de game te bewaren, ongeveer 10,5 gigabyte op het moment van schrijven. U kunt de installatielocatie wijzigen als u de specifieke bestanden moet beheren.

Afbeelding
Afbeelding

Het spel begint met het download- en installatieproces. Hoe lang het duurt, hangt af van de snelheid van uw internetverbinding. Het is technisch mogelijk om te beginnen met spelen voordat de download volledig is voltooid, maar het verschil tussen "afspeelbaar" en "voltooid" is meestal zo klein dat u net zo goed kunt wachten tot het is voltooid.

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer het downloaden is voltooid, klikt u gewoon op "Afspelen" om de PTR-versie van Overwatch te starten. Mogelijk moet je inloggen met je Blizzard-account.

OPMERKING: in tegenstelling tot schakelen tussen de regionale servers, betekent overschakelen naar de PTR dat je ervaringspunten, buititems en spelerinstellingen niet in beide richtingen worden overgedragen. Raak niet te gehecht aan alles wat je verdient in Loot Boxes, en vergeet niet om de controlebindingen weer aan te passen op je gewone server als je eraan gewend bent geraakt op de PTR.

Tips voor het uitproberen van nieuwe personages

De PTR-server is niet altijd beschikbaar, maar het is de eerste plaats om te spelen met een nieuwe Overwatch-held wanneer deze wordt geïntroduceerd, samen met aanpassingen aan bestaande helden, gameplay-saldi, bugfixes en andere toevoegingen. Omdat iedereen de nieuwe dingen wil bekijken, heeft de PTR de neiging om overspoeld te worden wanneer een nieuwe held wordt aangekondigd - je moet misschien een paar minuten tot een uur in een digitale wachtrij wachten voordat je het spel betreedt, aangezien spelers over de hele wereld wereld hop op.

Afbeelding
Afbeelding

De dingen compliceren is de structuur van de spelmodi van Overwatch zelf: in een standaard teamgevecht kan slechts één speler aan elke kant elke held kiezen. Dat betekent dat ongeveer één op de zes spelers tijdens elk spel als een nieuw personage zoals Doomfist kan spelen. De nieuwe helden worden meestal meteen gekozen door ongeduldige spelers.

Er zijn echter nog een paar manieren om ervoor te zorgen dat je wat kunt oefenen. Te weten:

Zorg ervoor dat je profiteert van de Oefenarena. Deze speciale kaart met robotdummies is op elk moment toegankelijk voor een solospeler en het is een ideale plek om de vaardigheden en technieken van een nieuwe held uit te proberen. Zorg ervoor dat je de verschillende platforms en niveaus gebruikt om bewegingsvaardigheden te testen, zowel verticaal als horizontaal

Afbeelding
Afbeelding

Probeer de spelmodi Arcade. De PTR ondersteunt niet altijd het volledige mengelmoes van speltypes in de Overwatch Arcade, maar wanneer er een nieuwe held komt, zal Blizzard meestal een of twee van hen inschakelen die onbeperkte toegang tot het nieuwe personage voor alle spelers mogelijk maken, zoals No Limits. Idem voor de gamebrowser: voor door spelers aangepaste games gelden niet dezelfde beperkingen als voor Quick Play

Afbeelding
Afbeelding
  • Het is niet omdat je niet snel genoeg bent om als het nieuwe personage in een openbare game te spelen, dat die game een wassen neus is. Nieuwe spelers zullen fouten maken met een onbekende held, en het is een goed moment om offensieve en defensieve strategieën te ontwikkelen wanneer je speelt als je "hoofd" helden terwijl het spel verandert om plaats te bieden aan zijn nieuwe toevoeging.
  • Als je een vaste groep vrienden hebt die Overwatch op de pc spelen, vraag hen dan om ook de PTR-regio te installeren. Met zes spelers in een team kun je de nieuwe held in gelijke mate spelen, en het is een geweldige manier om te zien hoe (en of) het je lukt om de nieuwe held in een gecoördineerd team te gebruiken.

Zolang je bereid bent een paar dingen te proberen en geduld hebt, zou je de kans moeten krijgen om met die nieuwe opwindende held te spelen.

Terugschakelen naar de standaardserver

De PTR-server is niet altijd beschikbaar, dus het is geen goed idee om deze als uw primaire Overwatch-bestemming te gebruiken. En onthoud dat, in tegenstelling tot de drie standaardservers, je verzamelde ervaringspunten, buititems en spelerinstellingen op de PTR niet teruggaan naar de releaseversie van de game.

Afbeelding
Afbeelding

Als je klaar bent om terug te gaan naar het diepe einde van Overwatch, open je gewoon het vervolgkeuzemenu Regio/Account in Battle.net en zet je het terug naar je gebruikelijke regio. Klik op "Spelen" en je bent terug in de releaseversie van de game, compleet met je gebruikelijke Hero Gallery-items, spelersniveau en toegang tot alle spelmodi.

Afbeelding
Afbeelding

Als je de PTR-versie van de game wilt verwijderen om wat ruimte terug te krijgen op het opslagstation van je pc, kun je dit als volgt doen: selecteer de Player Test Region in het vervolgkeuzemenu, klik op 'Opties' eronder het Overwatch-logo en klik vervolgens op "Game verwijderen".

Populair onderwerp