Hoe u de Boot Camp-partitie van uw Mac als een virtuele machine kunt uitvoeren

Hoe u de Boot Camp-partitie van uw Mac als een virtuele machine kunt uitvoeren
Hoe u de Boot Camp-partitie van uw Mac als een virtuele machine kunt uitvoeren
Anonim

Je krijgt vier primaire opties te zien voor het maken van een nieuwe virtuele machine; kies "Gebruik Windows van Boot Camp."

Afbeelding
Afbeelding

Hierna wordt u gewaarschuwd dat Windows kan vragen om heractivering in de virtuele machine. Vink het vakje aan om aan te geven dat u wilt doorgaan en klik vervolgens op 'Doorgaan'.

Afbeelding
Afbeelding

U wordt gevraagd waar uw virtuele machine zich moet bevinden. Merk op dat dit in feite slechts een configuratiebestand is: er is geen virtuele harde schijf, omdat Parallels in plaats daarvan uw hele Boot Camp-partitie zal gebruiken. Configureer de dingen zoals u wilt en klik vervolgens op "Doorgaan".

Afbeelding
Afbeelding

Parallels gaan aan de slag om je Boot Camp-partitie in te stellen om als virtuele machine te draaien. Op een gegeven moment wordt u gevraagd om in te loggen op uw Windows-account, waarna Parallels Parallels Tools automatisch installeert.

Afbeelding
Afbeelding

(Merk op dat Parallels Tools alleen wordt uitgevoerd als u Windows binnen Parallels gebruikt - u zult het niet zien wanneer u rechtstreeks in Windows opstart.)

Uiteindelijk krijg je te horen dat alles goed is geconfigureerd.

Afbeelding
Afbeelding

U kunt nu uw nieuwe virtuele machine gebruiken! Uw nieuwe virtuele machine gebruikt uw Boot Camp-partitie, wat betekent dat alles wat u op de virtuele machine doet, op u wacht wanneer u zich rechtstreeks aanmeldt bij Windows met Boot Camp.

Bijvoorbeeld: je kunt Steam installeren en een heleboel games downloaden terwijl je macOS gebruikt, en je Mac later opnieuw opstarten in Windows en ze spelen. Of u kunt een heleboel processorintensief werk in CAD doen terwijl u Windows rechtstreeks uitvoert, en dan snel toegang krijgen tot de resultaten van macOS via Parallels als dat nodig is.

Afbeelding
Afbeelding

Elke functie van Parallels wordt hier ondersteund. U kunt de Coherence-modus gebruiken om bijvoorbeeld de Windows- en Mac-app naast elkaar te gebruiken, of de functie Gedeelde mappen gebruiken om toegang te krijgen tot uw macOS-bestanden met Windows-toepassingen.

Er is maar één nadeel, en dat heeft te maken met activering. Windows en Microsoft Office worden specifiek geactiveerd voor één stuk hardware en ze zullen de virtuele machine als een geheel andere computer zien. Het resultaat: het kan zijn dat u van tijd tot tijd Windows en Office opnieuw moet activeren. Het is vervelend, en er is geen echte manier omheen, maar het is een kleine prijs om te betalen voor het gemak van deze opstelling.

Populair onderwerp