Wat de Amazon Dash Wand kan (en niet kan) doen

Inhoudsopgave:

Wat de Amazon Dash Wand kan (en niet kan) doen
Wat de Amazon Dash Wand kan (en niet kan) doen
Anonim

Buiten keukenspullen is het bedienen van je smarthome-apparaten waarschijnlijk het beste gebruik voor de Dash Wand. Het is alsof je een kleine stemafstandsbediening hebt die je overal in huis mee kunt nemen, vooral als je niet overal Echo's hebt verspreid.

Je kunt het gebruiken om lampen, thermostaten, stopcontacten, schakelaars en meer te bedienen, en je gebruikt het net zoals je je Echo zou doen door Alexa een commando te geven om een apparaat in je huis in en uit te schakelen.

U kunt algemene vragen stellen

Afbeelding
Afbeelding

Wat is het weer? Wat staat er in mijn agenda? Hoe oud is Tom Hanks? Dit zijn allemaal eenvoudige vragen die je Alexa kunt stellen via de Dash Wand, en het geeft je de antwoorden die je zoekt.

Je kunt het zelfs gebruiken om verschillende maten om te rekenen, zoals kopjes naar gallons, ounces naar kopjes en meer, waardoor het een geweldige keukenassistent wordt.

Je kunt producten bestellen op Amazon

Afbeelding
Afbeelding

De Dash Wand is ontworpen om een boodschappenlijstje te zijn, waarmee je artikelen kunt bestellen door een productnaam in de microfoon te zeggen of door de streepjescode van het product te scannen. Van daaruit kun je Amazon Fresh gebruiken om die boodschappen aan je deur te laten bezorgen als je de service bij jou in de buurt hebt.

Tot niemands verrassing kun je de Dash Wand ook gebruiken om vrijwel alles te bestellen wat Amazon verkoopt, net zoals je kunt met een gewoon Echo-apparaat. Het enige wat u hoeft te doen is "Koop toiletpapier" zeggen en het zal eerst uw bestelgeschiedenis scannen op eerdere aankopen van toiletpapier en vragen of u hetzelfde soort toiletpapier opnieuw wilt bestellen. Zo niet, dan worden andere opties weergegeven.

Het is niet handsfree

Afbeelding
Afbeelding

Helaas hebben de Alexa-mogelijkheden van de Dash Wand een aantal behoorlijk grote beperkingen. Het belangrijkste is: je kunt het niet handsfree gebruiken, zoals andere Alexa-producten.

Om Alexa te laten luisteren, moet je de knop ingedrukt houden terwijl je je commando uitspreekt, vergelijkbaar met hoe de Amazon Tap werkte voordat deze werd bijgewerkt met handsfree-mogelijkheden. Dit is geen groot probleem, want het is een apparaat dat in je zak past en het is heel gemakkelijk mee te nemen, maar het kan even wennen zijn.

Het kan geen muziek afspelen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de Dash Wand een ingebouwde luidspreker heeft, kan het apparaat bij wijze van spreken niet als één worden gebruikt. Dit betekent dat je geen muziek, podcasts of zelfs je flash-briefing op de Dash Wand zelf kunt afspelen.

Gelukkig is dit niet echt een groot probleem, aangezien de luidspreker behoorlijk afschuwelijk is - zelfs erger dan de luidspreker van de Echo Dot. Het is echter nog steeds iets dat je moet weten, want als je Alexa op de Dash Wand zou vragen "Wat kun je doen?", zal ze vreemd genoeg zeggen dat ze muziek kan spelen.

U kunt geen timers, alarmen of herinneringen instellen

Afbeelding
Afbeelding

Het is een vrij eenvoudige taak die zo'n eenvoudig klein apparaat gemakkelijk zou kunnen doen, maar de Dash Wand kan geen timers, alarmen en herinneringen instellen zoals een Amazon Echo.

In het begin is het niet echt logisch, maar nadat ze weet dat Alexa zichzelf wakker moet maken om af te gaan op een alarm of timer, begint het logisch te worden. Alexa kan alleen worden gewekt door op de knop op de Dash Wand te drukken, dus alarmen, timers en herinneringen zouden gewoon niet werken op het apparaat - laat dat over aan de Echo.

Het volume kan niet worden gewijzigd

Afbeelding
Afbeelding

Vreemd genoeg kun je het volume van de Dash Wand niet veranderen, zelfs niet door iets te zeggen als "Zet het volume zachter".

Het is een klein voorbehoud waar veel gebruikers niet echt last van zouden hebben, maar het lijdt geen twijfel dat Amazon het volume voor de Dash Wand zo luid heeft ingesteld als de ingebouwde luidspreker zou toestaan, wat mooi is luid klinken.

U kunt de functies voor bellen, berichten of inbellen niet gebruiken

Afbeelding
Afbeelding

De nieuwste functies die naar Alexa komen, zijn bellen, berichten verzenden en Drop In, waarmee je kunt chatten met andere Alexa-gebruikers via Echo-apparaten of de Alexa-app.

De Dash Wand is echter vrijgesteld van al deze nieuwe functies, wat wederom logisch is als je de knop blijft indrukken om te praten - dat is niet zo handig.

Uiteindelijk, terwijl Amazon de Alexa-mogelijkheden van de Dash Wand aanprijst, is het nog steeds vrij beperkt voor zover het kan doen. Het is niet echt het volwaardige Alexa-apparaat waar je op had gehoopt. Voor $ 20 (en je krijgt die $ 20 terug nadat je het apparaat hebt geregistreerd), kun je niet fout gaan.

Populair onderwerp