Multiplayer-partygames spelen op uw Chromecast

Inhoudsopgave:

Multiplayer-partygames spelen op uw Chromecast
Multiplayer-partygames spelen op uw Chromecast
Anonim

Man, wie houdt er niet van een goed spelletje Monopoly? Ik bedoel, afgezien van mensen die Monopoly niet echt leuk vinden natuurlijk (ja, ze bestaan). Monopoly Here & Now is een geweldige manier om een van de meest populaire bordspellen aller tijden neer te gooien met niets anders dan een tv en wat smartphones. Het is gratis te downloaden en te spelen, maar bevat wel in-app-aankopen, want dat is natuurlijk zo.

Download: Android Auto Express iOS

Risico: wereldwijde dominantie

Afbeelding
Afbeelding

Op een keer dat mijn familie op bezoek kwam, begonnen mijn neef en ik aan een Risk-spel dat de hele week duurde om te eindigen - we speelden gewoon als we tijd hadden en verlieten het bord voor de volgende sessie. Het is iets simpels, maar man, het is zo'n leuke herinnering.

Als je een Risk-fan bent, moet je echt meedoen aan de mobiele game. En het goede nieuws is dat je tegenstander de game niet hoeft te downloaden - met de "Pass &Play" -modus heb je maar één telefoon nodig. Snap het, zoon.

Net als Monopoly is Risk gratis te downloaden en te spelen, maar het heeft wel in-app-aankopen.

Download: Android Auto Express iOS

Tricky Titans

Afbeelding
Afbeelding

Tricky Titans is een titel met alleen Chromecast, wat betekent dat je het letterlijk niet zonder kunt spelen. Dat is een leuk concept, en Tricky Titans doet het goed om het voor elkaar te krijgen. Dit is een turn-based spel waarbij je in feite de andere spelers moet verslaan door hun dorp te vernietigen. Elke beurt beslist elke speler om zijn dorp aan te vallen, sterker te maken of te verdedigen. Het is een eenvoudig spel, maar er is hier ook zeker een niveau van strategie. Het beste van alles is dat het volledig gratis is zonder in-app-aankopen en zelfs zonder andere spelers kan worden gespeeld door de CPU uit te dagen voor een game. Veel succes.

Download: Android Auto Express iOS

Dans gewoon nu

Afbeelding
Afbeelding

Met telefoons, vrienden en een Chromecast kun je met Just Dance Now binnen een paar minuten je hart ophalen. Dat is ook echt alles: je maakt verbinding, speelt wat muziek en schudt gewoon je groove-ding tot je erbij neerv alt.

Just Dance Now is gratis te downloaden en te spelen, maar biedt in-app-aankopen.

Download: Android Auto Express iOS

Andere spellen zoeken

Hoewel we een korte lijst hebben samengesteld met enkele geweldige mulitplayer-titels voor Chromecast, kunnen die snel oud worden, of je hebt gewoon zin in iets anders.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Helaas is het vinden van goede Chromecast-compatibele games niet zo eenvoudig als het zou moeten zijn, maar het is nog steeds niet zo moeilijk. Eerlijk gezegd kun je het beste naar de app store van je apparaat gaan en gewoon zoeken naar 'Chromecast Games'. Dit zou op zijn minst op een paar nieuwe titels moeten wijzen, en wie weet, misschien kom je onderweg iets geweldigs tegen.

Populair onderwerp