Hoe u uw locatie handmatig instelt in Google Chrome

Hoe u uw locatie handmatig instelt in Google Chrome
Hoe u uw locatie handmatig instelt in Google Chrome
Anonim

Druk onderaan het paneel op de knop met de drie stippen aan de linkerkant en klik vervolgens op de optie "Sensoren". Selecteer onder Geolocatie 'Aangepaste locatie'.

Afbeelding
Afbeelding

Voer nu uw locatie in op basis van lengte- en breedtegraad. (Als u het niet uit uw hoofd kent omdat u geen Bear Grylls bent, kunt u uw locatie handmatig op Google Maps lokaliseren, er met de rechtermuisknop op klikken en "Wat is hier?" selecteren om het te vinden.). Laad de pagina opnieuw, laat locatiegegevens toe in het pop-upvenster en je zult zien dat de kaart op nul komt te staan op de locatie die je hebt geselecteerd.

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk kun je met deze tool een neplocatie instellen, en dat kan inderdaad de voorkeur hebben, afhankelijk van je vertrouwensniveau met de site in kwestie. Over het algemeen zal het instellen van iets dat "dicht genoeg bij uw stad of postcode is" de gewenste resultaten opleveren.

Merk op dat er helaas geen manier is om een permanente locatie in Chrome (of blijkbaar een andere belangrijke desktopbrowser) in te stellen. Dat betekent dat u het bovenstaande proces moet doorlopen wanneer u een exacte locatie op een webtool wilt.

Populair onderwerp