Cosmetische en evenementitems bijhouden in Overwatch

Cosmetische en evenementitems bijhouden in Overwatch
Cosmetische en evenementitems bijhouden in Overwatch
Anonim

Als je de crunch van deze beperkte evenementen voelt, is er een fantastische tool gemaakt door enkele van de grootste fans van Overwatch. Het kan je helpen bij te houden wat je hebt, wat je wilt en hoeveel slijpen (of betalen) het kost om het te krijgen voordat het evenement eindigt. Ga naar dit Github-project en maak er een bladwijzer van, en houd dat tabblad open wanneer je een nieuwe buitendoos opent.

In het afgelopen jaar is de itemtracker geleidelijk geƫvolueerd met steeds meer comfort. Nu omvat het elk cosmetisch item in de game, zelfs niet-evenementen, en heeft het speciale pagina's voor elk evenement en personage. De tracker wordt binnen een dag of twee na elk nieuw evenement bijgewerkt en bevat ingesloten afbeeldingen, video- en audioclips om het vinden en bekijken van alle leuke dingen nog gemakkelijker te maken. U kunt voorvertoningen uitschakelen als u niet in de stemming bent, alle items op het scherm selecteren of deselecteren voor sneller beheer, en back-ups maken en gegevens importeren om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opnieuw uitvoeren van al uw tally-werk. De nieuwste update voegt een back-upfunctie van Google Drive toe en ik weet zeker dat er in de toekomst meer cloudopties zullen komen. De dynamische opmaak van de site werkt zelfs op mobiel, des te beter om het te gebruiken als je op een console speelt.

Afbeelding
Afbeelding

Het beste van alles is dat het itemtracker-project beschikbaar is als een volledige broncodedownload, dus je kunt het lokaal hosten en zelfs wijzigen als je de CSS-karbonades hebt. Het is een van de beste door de gebruiker gemaakte gaming-tools die ik ooit heb gezien, met voldoende glans en doordacht ontwerp om Blizzard letterlijk te overtreffen in zijn eigen spel. Iedereen met een ernstige jeuk om te krabben voor het cosmetische systeem van Overwatch zou er gebruik van moeten maken.

Populair onderwerp