Hoe teken je online voor een pakket (zodat je niet thuis hoeft te wachten)

Inhoudsopgave:

Hoe teken je online voor een pakket (zodat je niet thuis hoeft te wachten)
Hoe teken je online voor een pakket (zodat je niet thuis hoeft te wachten)
Anonim

Als je online voor het pakket kunt tekenen, zie je hier een optie "Ondertekenen". Als u die optie niet ziet, heeft geen van beide pakketten een handtekening nodig of kunt u er niet online voor tekenen. De afzender kan bijvoorbeeld een volwassene ouder dan 21 hebben opgegeven op het adres dat ervoor moet tekenen.

Als het pakket geen handtekening vereist, maar u bent bezorgd dat UPS het niet voor u kan achterlaten, kunt u op de knop "Verstrek leveringsinstructies" klikken aan de rechterkant van de detailweergave.

Afbeelding

Klik op het vakje "Verlaten bij" en selecteer een locatie waar u wilt dat UPS het pakket achterlaat. U kunt ze bijvoorbeeld vertellen om het bij uw achterdeur, op uw dek, of bij een portier of managementkantoor op uw adres achter te laten. U kunt ook een beveiligingscode opgeven als u wilt dat de UPS-bezorger door een beveiligde poort of deur gaat.

Afbeelding

FedEx

U kunt online voor pakketten tekenen als u zich heeft aangemeld bij de FedEx Delivery Manager-service. Ga naar de Delivery Manager-pagina en klik op een van de inkomende pakketten op uw dashboard. Als u zich nog niet heeft aangemeld, kunt u zich aanmelden via de FedEx-website.

Deze optie is ook beschikbaar in de FedEx Delivery Manager-app voor iPhone en Android. Meld u aan bij de app met uw account en tik op een binnenkomend pakket om de opties te bekijken.

Afbeelding

Klik op de optie "Tekenen voor een pakket" om online voor een pakket te tekenen. Als het grijs wordt weergegeven, heeft het pakket geen handtekening nodig of moet u er persoonlijk voor tekenen. Als de afzender van een pakket bijvoorbeeld "handtekening van een volwassene vereist" heeft opgegeven, heeft FedEx iemand ouder dan 21 nodig om er persoonlijk voor te tekenen. Deze optie wordt bijvoorbeeld gebruikt voor leveringen met alcohol.

Je kunt hier ook andere pakketopties gebruiken, zoals bezorginstructies geven voor waar FedEx alle pakketten moet achterlaten of FedEx vragen het pakket vast te houden op een locatie waar je het kunt ophalen.

Hoewel je kunt klikken op "Geef leveringsinstructies" om hier leveringsinstructies voor pakketten te geven, moet je er rekening mee houden dat deze instructies in de toekomst ook van toepassing zullen zijn op alle andere inkomende pakketten.

Afbeelding

US Postal Service

Om de vrijgave van een USPS-pakket te autoriseren, meld je je aan bij de gratis USPS Informed Delivery-service. Klik op uw dashboard op een pakket dat binnenkomt. Als u zich er nog niet voor heeft aangemeld, kunt u dit online doen, maar USPS moet u een code per post sturen voordat u toegang krijgt tot het account.

Je kunt dit ook op je telefoon doen met de USPS Informed Delivery-app voor iPhone of Android. Log in op de app en tik op een pakket om de opties te openen.

Afbeelding

Klik hier op "Bezorginstructies toevoegen". Als u het bericht "Opmerking: DI niet beschikbaar voor dit pakket" ziet, heeft het pakket geen handtekening nodig of moet u persoonlijk een handtekening plaatsen.

De USPS Informed Delivery FAQ zegt bijvoorbeeld dat verschillende redenen kunnen voorkomen dat leveringsinstructies beschikbaar zijn, inclusief als het pakket is verzekerd voor meer dan $ 500, een persoonlijke handtekening vereist of als aangetekende post is verzonden.

Hoewel nogal wat pakketten niet in aanmerking komen voor bezorginstructies, zijn bezorginstructies nog steeds een handige manier om USPS te vertellen een pakket op uw adres achter te laten dat ze u anders alleen persoonlijk zouden overhandigen, zoals de US Postal Service. social media team heeft opgemerkt.

Afbeelding

Klik op het vakje "Eentje selecteren" en u kunt USPS vertellen wat u met uw pakket moet doen. U kunt ze bijvoorbeeld op uw veranda achter laten of het aan een door u opgegeven buurman in bewaring geven. Opties zijn onder meer Voordeur, Achterdeur, Zijdeur, Op de veranda, Buurman (adres vereist), Overige (aanvullende instructies vereist) en Garage.

Afbeelding

Voor sommige UPS- en FedEx-pakketten kunt u mogelijk ook een handgeschreven notitie opstellen waarin u UPS of FedEx vraagt ​​om het pakket op een bepaalde locatie (of bij een buurman) achter te laten, dit te ondertekenen en op uw deur op de dag dat de levering aankomt.Maar als UPS of FedEx zo'n fysiek briefje zou accepteren, zou u ook gewoon online voor het pakket moeten kunnen tekenen.

Populair onderwerp