Hoe u uw Xbox One-games kunt uitzenden op Twitch of Mixer

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Xbox One-games kunt uitzenden op Twitch of Mixer
Hoe u uw Xbox One-games kunt uitzenden op Twitch of Mixer
Anonim

Om het in te stellen, start u de Twitch-app op uw Xbox One en selecteert u vervolgens de optie "Inloggen". U ziet een zescijferige code. Ga op je pc of mobiele telefoon naar de webpagina twitch.tv/activate, meld je aan met je Twitch-account en voer de code in. Dit koppelt je Twitch-account aan je Xbox-gamertag.

Als je nog geen Twitch-account hebt aangemaakt, kun je dat doen vanaf de Twitch-website.

Afbeelding

Nadat je je accounts hebt gekoppeld, start je de game die je wilt streamen en heropen je de Twitch-app. Je kunt dit eenvoudig doen door op de Xbox-knop op je controller te drukken en vervolgens de Twitch-app te selecteren die als optie zou moeten verschijnen sinds je hem onlangs hebt geopend.

Afbeelding

De Twitch-app verschijnt als een zijbalk-app aan de rechterkant van je scherm. Selecteer "Broadcast" om de huidige game uit te zenden. Als je Uitzenden selecteert voordat je een game start, laat de Twitch-app je weten dat je eerst een ondersteunde game moet starten.

Afbeelding

De eerste keer dat je begint met uitzenden, leidt de Twitch-app je door een snel installatieproces waarbij je dingen kunt kiezen zoals of je je Kinect als microfoon en webcam wilt gebruiken (als je er een hebt aangesloten). Als u hier niets hoeft te configureren, zijn de opties leeg.

Ga door de configuratieschermen en uiteindelijk wordt je gevraagd om een ‚Äč‚Äčtitel voor je uitzending in te voeren. Kijkers zien deze titel op de Twitch-website. Voer uw titel in en klik vervolgens op de knop "Uitzending starten".

Je kunt hier ook op de knop "Instellingen" klikken om opties zoals je microfoonvolume en de streaming-bitratekwaliteit van je uitzending te wijzigen.Het paneel Instellingen toont je ook de URL van je Twitch-kanaal, in de vorm https://twitch.tv/username , waarbij username is uw Twitch-gebruikersnaam. Als je uitzending niet soepel verloopt, moet je mogelijk terugkeren naar deze instellingen en de bitrate verlagen. Afbeelding

De uitzending begint en je ziet daar een indicatie van in het Twitch-venster. Dubbeltik op de Xbox-knop op je controller om terug te gaan naar de game.

Je ziet een uitzendingsmelding op het scherm terwijl je aan het uitzenden bent, waarin staat hoe lang je aan het uitzenden bent, hoeveel kijkers je hebt op Twitch en of je microfoon en webcam zijn opgenomen in de uitzending.

Afbeelding

Om te stoppen met uitzenden, drukt u op de Xbox-knop, selecteert u de app "Twitch" om deze weer te openen en klikt u vervolgens op de knop "Uitzending stoppen".

Afbeelding

Uitzenden op Mixer

Microsoft's Mixer is niet zo algemeen bekend of gebruikt, maar ondersteuning ervoor is ingebouwd in de Xbox One. Het is gemakkelijk om uit te zenden op Mixer zonder een andere app te installeren of een account aan te maken. Als je gewoon je gameplay-sessie met een paar vrienden wilt streamen, is Mixer erg handig. Je kunt Mixer ook gebruiken om pc-gameplay uit te zenden vanuit Windows 10.

Om Mixer te gebruiken, start je een game en druk je op de Xbox-knop op je controller om de guide te openen. Selecteer het tabblad "Broadcast &Capture" in de gids en selecteer vervolgens "Broadcast" om aan de slag te gaan.

Afbeelding

Je ziet informatie over de uitzending en je kunt instellingen wijzigen, zoals de titel van je stream, of de chat op het scherm wordt weergegeven en de positie van de overlay op het scherm.Als je een Kinect, webcam of microfoon hebt aangesloten op je Xbox One, kun je ook kiezen of je deze op je scherm wilt opnemen.

Zoals dit scherm aangeeft, kunnen je vrienden je stream online bekijken op https://mixer.com/your_xbox_gamertag , waar your_xbox_gamertag is je gamertag.

Om te beginnen met uitzenden, klikt u op de knop "Start uitzending". Je Xbox One begint onmiddellijk te streamen naar Mixer met je Xbox Live-gamertag.

Afbeelding

Er verschijnt een overlay op het scherm om de uitzendstatus aan te geven, net als bij het gebruik van Twitch.

Als u wilt stoppen met uitzenden, drukt u op de Xbox-knop, gaat u naar het tabblad 'Broadcast &Capture' en selecteert u Broadcast > Stop Broadcast.

Afbeelding

De Xbox One biedt geen manier om rechtstreeks vanaf de console naar YouTube Live uit te zenden, zoals op een PlayStation 4.U kunt echter altijd Xbox One-games streamen naar uw Windows 10-pc en vervolgens pc-uitzendtools gebruiken als u moet uitzenden naar een niet-ondersteunde service zoals YouTube Live.

Populair onderwerp