Je hoeft niet te pauzeren nadat je "Alexa", "Hey Siri" of "OK Google" hebt gezegd

Inhoudsopgave:

Je hoeft niet te pauzeren nadat je "Alexa", "Hey Siri" of "OK Google" hebt gezegd
Je hoeft niet te pauzeren nadat je "Alexa", "Hey Siri" of "OK Google" hebt gezegd
Anonim

Ah ja, de LED-lampjes geven aan dat je slimme luidspreker klaar is om te luisteren voor een spraakopdracht. Helaas zijn ze een beetje misleidend.

Die lampjes op je Echo, Google Home of HomePod die aangaan wanneer je het wake-word zegt, zijn eigenlijk niets meer dan visuele eye-candy en een beetje geruststelling voor de niet-vertrouwen. Het duurt een heel kort moment voordat ze aanslaan nadat je het wekwoord hebt geschreeuwd, maar je kunt je spraakopdracht al beginnen te zeggen voordat je slimme luidspreker zelfs maar oplicht.

Lang verhaal kort: geen pauze nodig

Afbeelding

De moraal van het verhaal is dat het niet nodig is om iets te zeggen als "Alexa … doe de lichten aan." In plaats daarvan kun je gewoon zeggen "Alexa doe de lichten aan."

Een situatie waarin je misschien nog steeds wilt pauzeren, is als je niet in een directe gezichtslijn bent of als je op een locatie bent waarvan je denkt dat je slimme luidspreker je misschien niet hoort. In dit geval wilt u misschien uw slimme luidspreker een geluid laten afspelen wanneer u het wekwoord uitspreekt, zodat u hoorbaar weet dat hij u heeft gehoord.

Je moet even pauzeren nadat je het wekwoord hebt gezegd, terwijl je luistert naar de gong, die dezelfde vertragingstijd heeft als de LED-lampjes. Natuurlijk hoef je niet te pauzeren, maar zoals ik al zei, als je je slimme luidspreker niet kunt zien of niet zeker weet of hij je kan horen, laat die hoorbare bel je dat zeker weten.

Populair onderwerp