Ontvang de nieuwste Xbox-functies voordat iedereen anders met het Insider-programma

Inhoudsopgave:

Ontvang de nieuwste Xbox-functies voordat iedereen anders met het Insider-programma
Ontvang de nieuwste Xbox-functies voordat iedereen anders met het Insider-programma
Anonim

Start de nieuw geïnstalleerde Xbox Insider Hub-app en selecteer vervolgens "Deelnemen" om aan de slag te gaan. U wordt gevraagd akkoord te gaan met de servicevoorwaarden.

Selecteer 'Insider-inhoud' aan de linkerkant van het scherm om beschikbare voorbeelden te bekijken.

Afbeelding

Selecteer een voorbeeld waaraan u wilt deelnemen. Selecteer bijvoorbeeld "Xbox One Update Preview" onder Systeem om systeemsoftware-updates te ontvangen.

Afbeelding

Na het selecteren van het gewenste voorbeeld, klik op "Deelnemen" om het te laten gebeuren. Volgens Microsoft kan het tot 72 uur duren voordat je registratie is voltooid. Wanneer het voltooid is, downloadt uw console automatisch de preview-software.

Afbeelding

De hub-app toont je ook informatie over de preview waarvan je deel uitmaakt. U kunt bijvoorbeeld nieuws bekijken op de pagina 'Aankondigingen' en bekende problemen op de pagina 'Bekende problemen'. De tabbladen "Quests" en "Enquêtes" bevatten taken waarmee je Xbox Insider XP kunt verdienen.

Opmerking: je kunt ook XP verdienen met Quick Polls, die beschikbaar zijn op de hoofdpagina van de Xbox Insider Hub. Die hoofdpagina toont je huidige XP- en Xbox Insider-niveau.

Nadat je lid bent geworden, kun je 'Beheren' selecteren op de pagina 'Info' om te zien in welke updategroep je zit en je voorkeursgroep te kiezen. Als u bijvoorbeeld alleen in aanmerking komt om deel uit te maken van de Omega-ring, ziet u hier mogelijk alleen een Omega-optie.Als je lid bent van een hogere ring, zou je elke ring onder je hoogste niveau moeten kunnen kiezen.

Afbeelding

Je kunt ook deelnemen aan het Xbox Insider-programma door de Xbox Insider Hub-app te downloaden van de Microsoft Store op je Windows 10-pc. Dit geeft je toegang tot nieuwe Xbox-gamefuncties op je Windows 10-pc, aangezien veel van die ingebouwde Windows 10-gamefuncties van het Xbox-merk zijn.

Hoe te stoppen met deelnemen aan een preview

Als je niet langer wilt deelnemen aan een preview en liever de standaard, stabiele Xbox-software gebruikt, start dan de Xbox Insider Hub, selecteer de optie "Insider content" en selecteer vervolgens de preview waaraan je momenteel deelneemt in.

Selecteer op de resulterende pagina Beheren > Uitschrijven > Gereed om het geselecteerde voorbeeld te verlaten en te downgraden naar de stabiele software.

Als je een voorbeeldversie van de systeemsoftware hebt geïnstalleerd, is het mogelijk dat je Xbox One-console naar de fabrieksinstellingen wordt teruggezet om deze te verwijderen. Je moet het eerste installatieproces opnieuw doorlopen, maar alle apps en games die je hebt geïnstalleerd, blijven op je console staan.

Afbeelding

Als je niet langer actief deelneemt aan previews, betekent dit dat je de standaardsoftware gebruikt. Je hoeft het Xbox Insider-programma niet te verlaten om terug te keren naar de stabiele Xbox-systeemsoftware. En je kunt altijd een van de previews opnieuw installeren, als je wilt.

Als je het Xbox Insider-programma echter ook helemaal wilt verlaten, dan kan dat. Open de Xbox Insider Hub, ga naar Instellingen > Apparaten beheren en verwijder vervolgens je console uit het programma als je deze in de lijst ziet. Je kunt de Xbox Insider Hub-app achteraf verwijderen.

Populair onderwerp