Een app verwijderen of offloaden op iPhone of iPad

Inhoudsopgave:

Een app verwijderen of offloaden op iPhone of iPad
Een app verwijderen of offloaden op iPhone of iPad
Anonim

Tik vervolgens op "Verwijderen" in het bevestigingsvenster. De app en al zijn gegevens worden verwijderd en het app-pictogram verdwijnt van je startscherm.

Afbeelding Afbeelding

Hier zie je een lijst met alle apps op je iOS-apparaat, evenals de hoeveelheid ruimte die ze in beslag nemen.

Afbeelding Afbeelding

Tik op een app in de lijst. Tik op de pagina van de app op de optie "App verwijderen" en bevestig de verwijdering.

Afbeelding Afbeelding

Nogmaals, de app en al zijn gegevens worden van je apparaat verwijderd.

Een app ontladen, maar de gegevens ervan behouden

Als je een app wilt verwijderen, maar niet alle gegevens wilt verwijderen, kun je ervoor kiezen om deze te offloaden. Hiermee wordt de app verwijderd, maar blijven alle gegevens die deze op uw iOS-apparaat heeft gemaakt, behouden.

Ga naar Instellingen > Algemeen > iPhone-opslag (of iPad-opslag) om een ​​app te ontladen.

Afbeelding Afbeelding

Om je iOS-apparaat zo in te stellen dat het automatisch ongebruikte apps ontlaadt wanneer je geen ruimte meer hebt, tik je op Inschakelen naast Ongebruikte apps ontladen.

Afbeelding

Om een ​​individuele app te ontladen, tik je op de app in de lijst iets lager op die pagina. Tik op de pagina van de app op de optie "App uitschakelen" en bevestig uw actie.

Afbeelding Afbeelding

Hiermee verwijdert u de app, maar behoudt u de gegevens. En je kunt de app natuurlijk op elk moment opnieuw installeren vanuit de App Store.

Populair onderwerp