De beste manieren om geld te verzenden met uw telefoon

Inhoudsopgave:

De beste manieren om geld te verzenden met uw telefoon
De beste manieren om geld te verzenden met uw telefoon
Anonim

Als alleen verzenden tussen iPhones geen probleem voor je is, dan is er geen betere oplossing. Het is net zo snel en eenvoudig als het selecteren van Apple Pay Cash in iMessage, het kiezen van een bedrag in dollars en het verzenden ervan, net zoals u een sms-bericht zou sturen.

Venmo

Als je aan apps voor mobiel betalen denkt, denk je waarschijnlijk aan Venmo. Het is een van de meest populaire opties van het stel, vooral dankzij een sociaal aspect waar je vrienden kunt toevoegen om sneller transacties mee te doen, en zelfs de recente transacties van die vrienden kunt zien (als je van dat soort dingen houdt). Maar je kunt ook geld naar elke andere Venmo-gebruiker sturen, evenals elk telefoonnummer of e-mailadres (in dat geval krijgt de ontvanger instructies om zich aan te melden).

Afbeelding
Afbeelding

Venmo is ook eigendom van PayPal, waarmee je je Venmo-tegoeden kunt gebruiken om spullen te kopen bij online retailers die PayPal als betaalmiddel gebruiken. Dit betekent dat je geen PayPal-account nodig hebt om te profiteren van die betalingsmethode op retailwebsites, wat het een beetje handiger maakt als je wat Venmo-cash te blazen hebt.

PayPal

Dus, hoewel Venmo de mobiele betalingsapp van PayPal is, kun je ook de PayPal-smartphone-app gebruiken om mobiele betalingen te verzenden en ontvangen. Waarschijnlijk heeft u al een PayPal-account, dus het kan een handige optie voor u zijn als u deze al heeft ingesteld.

Afbeelding
Afbeelding

De app is echter niet om over naar huis te schrijven. Het aanmeldingsproces is niet zo snel en eenvoudig als andere mobiele betalingsapps, en het kost een paar keer tikken om geld naar iemand te sturen dan bij deze andere services. Bovendien heeft PayPal in het verleden veel problemen gehad, met name het bevriezen van accounts en het achterhouden van geld van gebruikers om valse redenen, of zonder enige uitleg.

Aan de positieve kant is PayPal in bijna elk land beschikbaar, en als je geld stuurt naar iemand die een andere valuta gebruikt, zet PayPal de betaling automatisch om in de benodigde valuta. Het is dus geweldig voor internationale gebruikers.

Facebook Messenger

Hoewel Facebook Messenger vooral bekend staat als een berichtenplatform, kun je het ook gebruiken om geld te verzenden en te ontvangen van en naar andere Facebook-gebruikers. Het beste is dat bijna iedereen Facebook gebruikt, dus het zou moeilijk zijn om iemand te vinden die een betaling niet snel en gemakkelijk via het platform zou kunnen accepteren.

Afbeelding
Afbeelding

Omdat het echter geen speciale app voor mobiel betalen is, moet je een beetje navigeren om bij het scherm te komen waar je iemand geld kunt sturen. Het is echter vrij eenvoudig te gebruiken als je op dat punt bent aangekomen.

Google Pay Send

Google Pay is het eigen mobiele betalingsplatform van Google en Google Pay Send is de naam van hun mobiel-naar-mobiel betalingsapp. Hoewel je zou denken dat het eigendom is van Android-apparaten, is het eigenlijk beschikbaar op vrijwel elk platform, inclusief de iPhone, evenals in de webbrowser op elke computer.

Afbeelding
Afbeelding

U hebt waarschijnlijk ook al een Google-account, dus aanmelden voor Google Pay is vrij eenvoudig. Mogelijk moet u een betaalpas koppelen om het proces te voltooien.

Square Cash

Square Cash is een van de eenvoudigste en schoonste apps voor mobiel betalen die er zijn. Aanmelden voor een account is snel en eenvoudig, en elke keer dat u het opstart, wordt u onmiddellijk begroet met een toetsenbord om geld te sturen.

Afbeelding
Afbeelding

Misschien is een van de beste eigenschappen van Square Cash dat je van iedereen geld kunt aanvragen en ontvangen, zelfs als ze geen Square Cash-account hebben. Je stuurt ze gewoon je persoonlijke "Cashtag"-link en het enige wat ze hoeven te doen is een dollarbedrag en hun bankpasgegevens invoeren.

Het grootste nadeel van Square Cash is echter dat het niet FDIC-verzekerd is, wat een enorm in het oog springend probleem is, aangezien het de standaard is voor vrijwel elke bank- en geld-app die er is. Het is dus waarschijnlijk het beste om niet te veel geld op uw rekening te houden. U moet op zijn minst zo veel mogelijk extra geld terugboeken naar uw gekoppelde bankrekening.

Western Union

Deze is een beetje anders en concurreert niet direct met de andere apps waar we het over hebben gehad. U stuurt geen geld digitaal naar mensen om uit te geven of naar hun bankrekening te verhuizen. Welnu, u kunt geld naar iemands bankrekening sturen, maar u heeft daarvoor de volledige bankrekeninggegevens nodig. In plaats daarvan is de echte waarde van deze app dat het een moderne variant biedt op de eeuwenoude service van Western Union: echt geld aan mensen krijgen.

Afbeelding
Afbeelding

We vonden het belangrijk om deze op te nemen omdat het iets biedt wat de anderen niet bieden. Stel je voor dat je vrijwel overal ter wereld reist en je portemonnee en telefoon verliest. Je hebt contant geld nodig om je overeind te houden terwijl je dingen op een rijtje hebt.

Nadat je je hebt aangemeld voor de service en je account hebt gekoppeld, open je de app, voer je de bestemming in (dit kan een van een half miljoen locaties in 200 landen over de hele wereld zijn) en het bedrag dat je wilt verzenden, en de persoon aan de andere kant kan de locatie bezoeken en zijn geld ophalen.

Dus welke app moet je gebruiken?

Het is belangrijk op te merken dat de "beste" mobiele betalingsapp degene is die het handigst voor u is. Als je ontdekt dat de meeste van je vrienden Venmo gebruiken, dan is dat waarschijnlijk de beste keuze. Evenzo, als iedereen die je kent een iPhone heeft, is Apple Pay Cash geweldig.

Maar als je op zoek bent naar een algemene, eenvoudige app die iedereen kan gebruiken, was Square Cash gemakkelijk mijn favoriet - het is beschikbaar voor zowel iOS als Android, het heeft een supereenvoudige gebruikersinterface die het echt maakt makkelijk te gebruiken. Het is ook vrij snel en pijnloos voor een nieuwe gebruiker om zich aan te melden voor een account.

Populair onderwerp