Is 24/7 professionele huisbeveiligingsbewaking de moeite waard?

Inhoudsopgave:

Is 24/7 professionele huisbeveiligingsbewaking de moeite waard?
Is 24/7 professionele huisbeveiligingsbewaking de moeite waard?
Anonim

Tegen die tijd is de inbreker waarschijnlijk allang weg. In feite is het alarm wat de politie hoogstwaarschijnlijk verhindert om de inbreker op heterdaad te betrappen, omdat het meestal voldoende is om de meeste inbrekers te stoppen, of in ieder geval de hoeveelheid tijd die ze besteden aan het doorzoeken van uw huis te beperken.

Op dat moment kan de politie niets anders doen dan de omgeving een tijdje in de gaten houden en mogelijk de inbreker lokaliseren als ze geluk hebben. Natuurlijk heeft het alarm de dief misschien weggejaagd, of in ieder geval ervan weerhouden om meer te stelen dan ze misschien hadden gewild, maar aan het eind van de dag is die dief nog steeds vrij rond.

Een hard geluid werkt prima

Natuurlijk, alleen omdat 24/7 professionele monitoring niet echt de moeite waard is, wil dat nog niet zeggen dat je helemaal geen beveiligingssysteem zou moeten hebben. Het is altijd handig om op zijn minst een vorm van beveiliging te hebben, maar bij voorkeur een waarbij je er niet continu voor hoeft te betalen.

Afbeelding
Afbeelding

De meeste alarmsystemen kunnen worden gebruikt zonder te betalen voor 24-uurs professionele bewaking, en zoals hierboven vermeld, is dat genoeg om potentiële inbrekers het grootste deel van de tijd af te weren, of op zijn minst de hoeveelheid tijd die ze doorbrengen te beperken jouw huis.

Het SimpliSafe-beveiligingssysteem kan bijvoorbeeld worden gebruikt zonder te betalen voor professionele bewaking. Toegegeven, op dat moment is het niets meer dan een luide geluidsmachine, maar dat is alles wat je nodig hebt op het allereerste niveau. In feite zal een meerderheid van de inbrekers wegblijven van een huis alleen vanwege de aanwezigheid van een alarm, evenals andere dingen zoals willekeurige huisverlichting.

Idealiter zou je echter beveiligingscamera's moeten hebben die duidelijk zichtbaar zijn aan de buitenkant van je huis als je je bases wilt afdekken. Dit is een van de grootste afschrikmiddelen voor potentiële dieven, aangezien geïdentificeerd worden het belangrijkste is dat ze in de eerste plaats willen vermijden. En als er bij u wordt ingebroken, kunnen die camera's handig zijn bij het indienen van politierapporten en verzekeringsclaims.

Populair onderwerp