Wat kunt u doen met Samsung He alth?

Inhoudsopgave:

Wat kunt u doen met Samsung He alth?
Wat kunt u doen met Samsung He alth?
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Gewichtsbeheer en de ingebouwde stappenteller staan hier centraal, want die functies zullen waarschijnlijk de reden zijn waarom de meeste mensen de app gebruiken. Maar hieronder vind je allerlei andere handige dingen, evenals een manier om de lay-out aan te passen en welke items worden bijgehouden.

De onderste delen van het hoofdscherm tonen alle extra dingen - door op de knop "Items beheren" te tikken, wordt alles weergegeven wat u kunt toevoegen. Kies en kies wat voor u werkt, en die informatie zal op het hoofdscherm verschijnen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Het is vermeldenswaard dat sommige dingen hier de telefoon niet gebruiken om hun gegevens te krijgen, zoals bloeddruk of glucose, bijvoorbeeld. Deze functie gaat ervan uit dat u een monitor van een derde partij heeft om deze specifieke gegevens bij te houden, en vervolgens voert u deze handmatig in uw Gezondheid-app in. Het is ook waarschijnlijk dat je apps kunt vinden die werken met externe apparaten (zoals bloeddrukmeters) en ook synchroniseren met de Gezondheid-app, zodat je dingen meer automatisch kunt volgen.

The Other Stuff: Together, Experts, and Discovery

Hoewel je het grootste deel van je tijd zult besteden aan het prutsen met dingen op de "Ik"-pagina, zijn er andere handige functies die op de andere pagina's zijn weggestopt. Hier is een overzicht van wat u van elk kunt verwachten.

De Samen Pagina

Als de hoofdpagina - de Ik-pagina - draait om het bijhouden van je individuele statistieken, gaat de Samen-pagina helemaal over het vergelijken van je stappen en wat al niet met letterlijk iedereen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Als je het idee leuk vindt om een spel van je stappen te maken, dan vind je deze pagina leuk. Het is eigenlijk gewoon ongevaarlijk plezier - een manier om je te motiveren om meer stappen te zetten. Je kunt kiezen voor wereldwijde uitdagingen en dergelijke om jezelf een beetje meer te pushen.

Of, net als ik, kun je deze pagina gewoon helemaal negeren.

De Expert Pagina

Dit tabblad is de meest interessante functie in de Gezondheid-app en het is er ook een die exclusief is voor gebruikers van Galaxy S9 en Note 8.

De opties op deze pagina brengen u in contact met artsen voor spoedeisende zorg, therapie/psychiatrie en zelfs speciale zorgbezoeken - allemaal vanaf uw telefoon. Het is wild.

Afbeelding
Afbeelding

Je meldt je aan voor deze functie met dezelfde informatie die je zou gebruiken in een fysieke dokterspraktijk: naam, telefoonnummer, informatie over de ziekteverzekering, apotheek, medische geschiedenis, huidige medicijnen en alle andere relevante informatie die een medische zorgverlener nodig kan hebben om u te behandelen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Ik heb zoveel mogelijk van het proces doorlopen voordat ik een provider moest zien, en het was relatief eenvoudig. De app had mijn zorgverzekeraar niet vermeld, dus ik weet niet zeker of dat betekent dat ze niet deelnemen of als ik ze op een andere manier zou moeten toevoegen. Het vermeldde ook de kosten van $ 59 "vóór verzekering" voor een bezoek.

De Ontdek Pagina

Ten slotte is er het tabblad Ontdekken, dat eigenlijk gewoon een verzameling gezondheidsgerelateerde artikelen is als je van dat soort dingen houdt. Daar v alt eigenlijk niets meer over te zeggen.

Al het andere: programma's, partner-apps en meer

Dan zijn er alle andere dingen. Verscholen in het menu vindt u toegang tot zoveel meer, waaronder fitnessprogramma's, partner-apps, compatibele toegang en promoties. Hier is een nadere blik.

Programma's

Hier vind je fitnessprogramma's om je te helpen tijdens je fitnessreis. Ik zou echt willen dat dit meer een front-en-center-functie was in plaats van een verscholen achter een andere menuknop, want het is echt best geweldig.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Je kunt nieuwe trainingsroutines, tips voor gewichtsverlies, trainingsoefeningen en andere gerelateerde informatie vinden. U kunt ook uw fitnessinteresses en -doelen instellen, zodat de app deze programma's beter kan afstemmen op uw specifieke doelen en behoeften. Het is cool.

Partner-apps

Als je al aan fitness doet, heb je waarschijnlijk een app (of verzameling apps) die je gebruikt om je doelen bij te houden. Goed nieuws: veel hiervan zijn compatibel met Samsung He alth en kunnen worden verbonden met de He alth-app voor het automatisch importeren van trainingen, stappen, calorie-informatie en meer.

Afbeelding
Afbeelding

Als je bijvoorbeeld MyFitnessPal gebruikt om je calorieën bij te houden, kun je het verbinden met Gezondheid. Of als je een Endomondo-gebruiker bent, sluit hem dan aan om je trainingen automatisch te importeren. Er is een absoluut aantal compatibele apps, dus de kans is groot dat als je het gebruikt, het er is. De belangrijkste app die ik niet kon vinden, was Strava, wat echt een vreemde omissie is gezien de populariteit ervan in de fiets- en hardloopgemeenschap.

Maar al het andere waar ik naar zocht was er.

Accessoires

Als je op zoek bent naar een nieuwe wearable, sensor, bloeddrukmeter, glucosemeter, hartslagsensor of weegschaal en je wilt zeker weten dat deze compatibel is met Gezondheid, dan is dit het menu voor jou.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Hiermee worden alle accessoires die compatibel zijn met Samsung He alth opgedeeld in categorieën, zodat u gemakkelijk precies kunt vinden wat u zoekt. Het is zeker niet nodig dat je opraakt en nieuwe accessoires koopt alleen maar omdat je de Gezondheid-app gaat gebruiken, maar als je toch een bepaald soort monitor of apparaat nodig hebt, waarom zou je dan geen compatibele kopen?

Promoties

Eindelijk is er de pagina Promoties. Hier kunt u meer te weten komen over nieuwe producten en apps die compatibel zijn met Samsung He alth, evenals aanbiedingen voor andere diensten.

Afbeelding
Afbeelding

Er gebeurt hier momenteel niet veel, om eerlijk te zijn.

Samsung's He alth-app is volledig uitgerust en allesomvattend als je je conditie en andere aspecten van je gezondheidsleven wilt volgen. Zelfs als u geen Samsung-gebruiker bent, is het zeker de moeite van het bekijken waard. Er zit veel onder de motorkap, vooral voor de lage prijs van niets.

Populair onderwerp