Hoe terug te gaan naar iOS 11 (als u de iOS 12-bèta gebruikt)

Inhoudsopgave:

Hoe terug te gaan naar iOS 11 (als u de iOS 12-bèta gebruikt)
Hoe terug te gaan naar iOS 11 (als u de iOS 12-bèta gebruikt)
Anonim

Hoe u uw apparaat terug kunt draaien naar iOS 11

Ten eerste, als je de functie "Zoek mijn iPhone" voor je iPhone of iPad hebt ingeschakeld, moet je die functie uitschakelen. U moet dit doen vanaf de iPhone of iPad zelf. Ga naar Instellingen > [Uw naam] > iCloud > Zoek mijn iPhone (of Zoek mijn iPad) en zorg ervoor dat de functie is uitgeschakeld.

Afbeelding
Afbeelding

Met het iPSW-bestand in de hand sluit je je iOS-apparaat aan op je pc of Mac met de USB-kabel en start je iTunes. Klik in iTunes op het apparaatpictogram (in de linkerbovenhoek en gemarkeerd in de onderstaande schermafbeelding).

Afbeelding
Afbeelding

Zoek op de pagina "Samenvatting" van het apparaat (de standaardweergave) de knop "Herstel [Apparaatnaam]". Houd de Option-toets (Mac) of Shift-toets (Windows) ingedrukt en klik op de knop. U moet de toetsenbordtoets ingedrukt houden terwijl u op de knop klikt om de bestandsbrowser te laden om een aangepast herstelbestand te selecteren. Als je dat niet doet, staat iTunes je alleen toe om te kiezen uit lokale back-ups die je hebt gemaakt.

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer u op de knop Herstellen klikt, wordt u niet gevraagd een back-up van uw apparaat te maken, er gegevens van te halen of op welke manier dan ook te worden gewaarschuwd. Het vermoeden is dat, omdat je deze supergeheime toetsencombinatie kent, je weet wat je doet.

Navigeer in de bestandsbrowser die verschijnt naar het iPSW-bestand voor je apparaat op de locatie waar je de download hebt opgeslagen. Selecteer het (als u meerdere apparaten heeft, zorg er dan voor dat u de juiste selecteert voor het apparaat dat u momenteel wist en herstelt) en klik vervolgens op "Openen" om het proces te starten.

Afbeelding
Afbeelding

Klik op "Herstellen" om door te gaan en de inhoud van uw iPhone of iPad te wissen.

Als je in plaats daarvan een foutmelding ziet, heb je waarschijnlijk het verkeerde iPSW-bestand voor je apparaat gedownload.

Afbeelding
Afbeelding

Zodra je op de knop "Herstellen" hebt geklikt, is het tijd om te gaan: je iOS-apparaat wordt gewist en de iOS-software wordt gedowngraded van iOS 12 Beta naar de nieuwste versie van iOS 11. Wanneer het proces is voltooid, wordt je apparaat start een back-up alsof je het net voor het eerst hebt ingeschakeld - welkomstscherm en zo. Op dat moment kun je ofwel beginnen met een geheel nieuwe kopie van iOS 11 of je kunt je oude iOS 11-back-up kopiëren (als je die hebt gemaakt) van iTunes of iCloud.

Afbeelding
Afbeelding

Als je een back-up hebt gemaakt in iTunes, zal iTunes je vragen of je die back-up op je apparaat wilt terugzetten direct nadat iOS 11 is geïnstalleerd. Selecteer de back-up en klik op "Doorgaan" om dit te doen.

Afbeelding
Afbeelding

Op dit moment, of het nu met een nieuwe installatie is of je oude iOS 11-back-up hersteld, je bent terug op iOS 11 en kunt daar zo lang blijven als je wilt. U wilt echter waarschijnlijk upgraden naar iOS 12 wanneer de definitieve, stabiele versie later in 2018 wordt uitgebracht.

Populair onderwerp