Werkt de Nest Protect nog steeds zonder wifi-verbinding?

Inhoudsopgave:

Werkt de Nest Protect nog steeds zonder wifi-verbinding?
Werkt de Nest Protect nog steeds zonder wifi-verbinding?
Anonim

Om een lang verhaal kort te maken, de rookdetectiemogelijkheden van je Nest Protect werken nog steeds prima als de verbinding wordt verbroken. Je kunt het niet op afstand bedienen of beheren vanaf je telefoon of profiteren van alle andere coole functies van de app, maar het alarm zelf zal nog steeds werken als elke andere gewone rookmelder - het zal een alarm afgaan wanneer het detecteert rook.

Je kunt de Nest Protect zelfs instellen zonder hem ooit te verbinden met wifi of hem te koppelen aan je Nest-account. Toegegeven, het is op dat moment gewoon een duurdere versie van een gewone rookmelder, maar het laat zien dat het is ontworpen om zonder wifi te werken.

Als je meerdere Nest Protect-units hebt

Afbeelding
Afbeelding

Als je twee of meer onderling verbonden Nest Protects in huis hebt, hoef je je nog steeds geen zorgen te maken dat de wifi uitv alt. Nest Protects gebruiken hun eigen draadloze netwerk om met elkaar te verbinden. Dus zelfs als de wifi van je huis uitv alt en een van je Nest Protects rook detecteert (en dus het alarm afgaat), gaan alle andere Nest Protects ook af.

Je hebt echter wel een wifi-verbinding en de Nest-app nodig om meer dan één Nest Protect in te stellen, aangezien eventuele extra units hun instellingen krijgen van een eerder geconfigureerd Nest Protect-apparaat.

Zodra ze allemaal zijn ingesteld en klaar voor gebruik, is wifi echter niet nodig om je veilig te houden - je kunt ze gewoon niet bedienen of waarschuwingen ontvangen op je telefoon.

Populair onderwerp