Hoe meerdere Nest Protect rookmelders samenwerken

Inhoudsopgave:

Hoe meerdere Nest Protect rookmelders samenwerken
Hoe meerdere Nest Protect rookmelders samenwerken
Anonim

Het instellen van je eerste Nest Protect kost helemaal niet veel tijd, maar Nest maakt het nog makkelijker om extra units toe te voegen. De Nest-app past automatisch de instellingen van je eerste Nest Protect toe op eventuele extra apparaten die je instelt.

Dit betekent echter wel dat je een wifi-verbinding en de Nest-app nodig hebt om meerdere units in te stellen en met elkaar te verbinden. Dat is echter niet zo'n groot probleem. Je koopt waarschijnlijk geen Nest Protects als je geen wifi hebt, maar het is iets om in ieder geval in gedachten te houden. Het goede nieuws is dat als ze eenmaal zijn ingesteld, de Nest Protect-eenheden niet per se een actieve wifi-verbinding nodig hebben om met elkaar te communiceren, zoals besproken in het volgende gedeelte.

Ze praten allemaal draadloos met elkaar

Afbeelding
Afbeelding

Een geweldige functie van de Nest Protect is dat ze aan elkaar kunnen worden gekoppeld wanneer je extra units in je huis installeert, wat niet alleen handig is, maar ook een echte redder in nood kan zijn.

Zodra al je Nest Protects in gebruik zijn, creëren ze hun eigen draadloze netwerk waarmee ze onderling kunnen worden verbonden. Wanneer een unit rook detecteert en het alarm afgaat, gaan de rest van de units in je huis ook af.

En aangezien ze hun eigen draadloze netwerk creëren, ontkoppelen de Nest Protect-units niet van elkaar als het wifi-netwerk van je huis ooit uitv alt - ze zijn nog steeds met elkaar verbonden en gaan nog steeds uit als er een van hen detecteert rook. Je kunt zelfs de 1e generatie en 2e generatie Nest Protect-units met elkaar verbinden.

Een ding om in gedachten te houden is echter dat zelfs als je de bedrade versie van de Nest Protect krijgt, ze nog steeds draadloos met elkaar verbonden zijn. Er is dus geen enorm voordeel voor de bedrade modellen, behalve dat de batterijen niet zo vaak hoeven te worden vervangen.

Populair onderwerp