Hoe installeer en update je Flash op je Mac

Inhoudsopgave:

Hoe installeer en update je Flash op je Mac
Hoe installeer en update je Flash op je Mac
Anonim

Flash wordt geleverd in een DMG en ze hebben aparte versies voor verschillende browsers. Kies de browser die u gebruikt, download Flash en open het. Er zou één enkel installatieprogramma moeten zijn om uit te voeren, en het enige dat u hoeft te doen is akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden en uw Mac-wachtwoord in te voeren om de installatie toe te staan.

Afbeelding
Afbeelding

Het Flash-installatieprogramma zal u vragen hoe u wilt dat het programma automatisch, handmatig of met een pop-up wordt bijgewerkt, zoals de meeste App Store-apps gebruiken. Aangezien bekend is dat Flash een ruige geschiedenis heeft gehad met nogal wat kwetsbaarheden, is het waarschijnlijk het beste om automatisch te updaten.

Flits handmatig bijwerken

Afbeelding
Afbeelding

Flash voegt een nieuw voorkeurenpaneel toe aan de Systeemvoorkeuren, van waaruit u de lokale opslag- en camera-instellingen kunt configureren en handmatig kunt controleren op updates. Onder 'Updates' kunt u de opties die u tijdens de installatie hebt geselecteerd opnieuw configureren en handmatig controleren op updates door op 'Nu controleren' te klikken.

Afbeelding
Afbeelding

Als Flash verouderd is, zal het automatisch een up-to-date versie downloaden.

Nadat alles is geïnstalleerd, wilt u er nog steeds voor zorgen dat Flash correct is geconfigureerd in uw browser, vooral wat betreft beveiliging, omdat het uitvoeren van een willekeurige Flash-app (meestal te vinden in kwaadaardige advertenties) u aan malware kan blootstellen. We raden ook aan om click-to-play in te schakelen, waarmee alleen Flash-apps worden uitgevoerd die u handmatig goedkeurt. U kunt onze handleiding over click-to-play voor elke browser lezen om uzelf te beschermen.

Populair onderwerp