Pokémon ruilen in 'Pokémon Sword and Shield

Inhoudsopgave:

Pokémon ruilen in 'Pokémon Sword and Shield
Pokémon ruilen in 'Pokémon Sword and Shield
Anonim

Om lokaal te handelen, heb je geen internetverbinding of Nintendo Online-abonnement nodig. Open hiervoor Pokémon Sword and Shield en druk vervolgens op de Y-knop op je rechter Joy-Con-controller om Y-Comm te openen. Selecteer bovenaan "Link Trade" en kies vervolgens "Set Link Code".

Selecteer Linkhandel en kies vervolgens Koppelingscode instellen
Selecteer Linkhandel en kies vervolgens Koppelingscode instellen

Jij en je vriend moeten dezelfde achtcijferige code typen om verbinding te maken en met elkaar te handelen. Nadat je een achtcijferige code hebt ingesteld, sluit je het menu en wacht tot je verbinding hebt. Door een code in te stellen, worden partners vaak sneller verbonden, maar dit is niet nodig als u en uw handelspartner alleen in de buurt handelen.

De achtcijferige code die je kiest, doet er niet toe, hij kan volledig willekeurig zijn. Zodra je een code hebt gekozen, bevestig je deze door op de A-knop op je Joy-Con-controller te drukken.

Druk op de A-knop om OK te selecteren en bevestig uw achtcijferige code
Druk op de A-knop om OK te selecteren en bevestig uw achtcijferige code

Je wordt doorgestuurd naar het Y-Comm-menu. Zorg ervoor dat u de code met uw vriend deelt om het handelsproces te starten! Als u de transactie wilt annuleren, kunt u dit op elk moment doen door een andere optie te selecteren in het Y-Comm-menu.

Zodra het spel bij je past, begint de handel. Er verschijnt een venster waarin je kunt kiezen welke Pokémon je wilt sturen, en je ziet ook de Pokémon die je vriend je stuurt. Je kunt de statistieken bekijken, evenals die van je geruilde Pokémon voordat je de selectie bevestigt.

Wanneer u klaar bent, selecteert u 'Verhandelen' in het menu om het handelsproces te starten. Zodra het voltooid is, kun je meer Pokémon kiezen om te ruilen of af te ronden en de achtcijferige linkcode zal verlopen.

Selecteer Ruil het om te bevestigen
Selecteer Ruil het om te bevestigen

Nogmaals, als je online wilt ruilen met vrienden die niet in de buurt zijn, heb je een Nintendo Online-abonnement en een internetverbinding nodig. Druk om te beginnen op Y om het Y-Comm-menu te openen. Druk vervolgens op het plusteken (+) op je rechter Joy-Con-controller terwijl je in het Y-Comm-menu bent om verbinding te maken met internet.

Volg dezelfde stappen die we hierboven hebben beschreven om een transactie op te zetten. Nogmaals, u kunt op elk moment een transactie annuleren door een andere optie te selecteren in het Y-Comm-menu.

Verrassingstransacties in Pokémon Sword en Shield

Je kunt met je vrienden ruilen om je Pokédex uit te breiden, maar er is nog een andere ruiloptie in het spel genaamd 'Surprise Trades'. Deze unieke transacties zijn een kenmerk van Y-Comm.

Je kunt elke Pokémon uit elke doos kiezen en deze inruilen. Er wordt een willekeurige partner gekozen, de ruil vindt plaats en je krijgt een willekeurige Pokémon. Verrassingstransacties werken ook lokaal.

Om een verrassingsruil in Pokémon Sword and Shield te starten, heb je een abonnement op Nintendo Online en een internetverbinding nodig. Druk in-game op Y om het Y-Comm-menu te openen. Druk vervolgens op het plusteken (+) op je rechter Joy-Con-controller om verbinding te maken met internet.

Het verbindingsbericht in Y-Comm
Het verbindingsbericht in Y-Comm

Wacht tot de verbindingsmelding verschijnt en selecteer vervolgens "Surprise Trade" in het Y-Comm-menu. Een weergave van je Pokémon-feest en dozen verschijnen op het scherm en je moet er een kiezen om te ruilen.

Selecteer Verrassingsruil
Selecteer Verrassingsruil

Je kunt een Pokémon in je groep (links) kiezen of een Pokémon die in je dozen is opgeslagen. Druk op A op je rechter Joy-Con-controller om de Pokémon te selecteren die je wilt ruilen en kies vervolgens "Selecteren" in het menu om te bevestigen.

Je spel wordt opgeslagen en begint te zoeken naar een in aanmerking komende handelspartner terwijl je speelt.

Een verrassingsruil in het spel
Een verrassingsruil in het spel

Als u de transactie wilt annuleren, kunt u dit op elk moment doen door een andere optie te selecteren in het Y-Comm-menu.

verrassing handel zoeken
verrassing handel zoeken

Uiteindelijk word je gekoppeld aan een willekeurige speler en kun je ervoor kiezen om de transactie te accepteren of te weigeren. Als je accepteert, wordt je Pokémon geruild met de andere speler en ontvang je er een van hem.

Het bericht Handel voltooid in het spel
Het bericht Handel voltooid in het spel

Wanneer het proces is voltooid, verandert het bericht "Zoeken" in "Handel voltooid!" Als je feest vol is, wordt de Pokémon die je hebt ontvangen naar de doos vervoerd. Als je die Pokémon nog niet bezit, wordt de informatie op je Pokédex ingevuld.

Extra handelsopties in Pokémon Home

Als je onderweg bent en je Nintendo Switch niet hebt, kun je de mobiele Pokémon Home-app inruilen zolang je accounts zijn verbonden en je een internetverbinding hebt. Pokémon Home kan worden gedownload in de App Store van Apple of Google Play.

Laten we eens kijken naar de vier soorten handel die je kunt doen in Pokémon Home.

Wonder Box Trades

Deze methode is vergelijkbaar met de Surprise Box-optie in het Pokémon Sword and Shield Y-Comm-menu. Je kiest een Pokémon die je wilt ruilen en plaatst deze in je Wonder Box. Kort daarna wordt je Pokémon geruild voor een Pokémon uit de Wonder Box van een andere speler.

Je kunt maximaal drie Pokémon in de Wonder Box plaatsen op een basisabonnement, of maximaal 10 als je een Premium-abonnement hebt.

Een personage genaamd Yamper in een Pokémon Home Wonder Box
Een personage genaamd Yamper in een Pokémon Home Wonder Box

Als je de Wonder Box wilt gebruiken, tik je op 'Handelen' in het hoofdmenu van Pokémon Home. U ziet een lijst met de verschillende handelsfuncties. Selecteer 'Wonder Box' en tik vervolgens op het plusteken (+) om naar je Pokémon Home Wonder Box te gaan.

Tik daar op de Pokémon die je in de Wonder Box wilt plaatsen en tik vervolgens op de groene terug-knop onderaan. Je krijgt een melding wanneer deze Pokémon worden geruild.

Global Trading System

Het Global Trading System (GTS) zou je keuze moeten zijn als je met anderen wereldwijd wilt handelen om een specifieke Pokémon te krijgen. Kies de Pokémon die je wilt ruilen en degene die je wilt ontvangen, en wacht dan.

Een andere speler zal uiteindelijk langskomen en je de Pokémon ruilen die je wilt. Je kunt ook de Pokémon bekijken die andere Trainers willen, en die ruilen voor de Pokémon die ze aanbieden.

Kamerhandel

De Room Trade-opties in Pokémon Home
De Room Trade-opties in Pokémon Home

Je kunt een kamerruil maken als je Pokémon wilt ruilen met een groep mensen die je kent. Een kamer-ID is een 12-cijferige code die u met anderen kunt delen.

Om te beginnen met handelen, deel je gewoon de 12-cijferige code van je kamerruil of word je lid van een kamer waarvoor een andere speler je een kamer-ID stuurt. Je kunt ook een kamerruil maken of meedoen met willekeurige spelers.

Vriendenhandel

Vriendruilen is handig als je wilt ruilen met Trainers die je kent op je Pokémon Home-vriendenlijst.

Tik om te beginnen op 'Vrienden' in het hoofdmenu van Pokémon Home.

Tik op Vrienden
Tik op Vrienden

Op het volgende scherm kun je een vriendencode typen om iemand toe te voegen of het codepatroon scannen van de persoon die je wilt toevoegen.

Het menu Een vriend toevoegen in Pokémon Home
Het menu Een vriend toevoegen in Pokémon Home

Ga terug naar het hoofdmenu van Pokémon Home nadat je de vriend hebt toegevoegd waarmee je wilt ruilen. Tik linksboven op 'Verhandelen'.

Tik op Handel
Tik op Handel

Tik vervolgens op "Friend Trade" en kies vervolgens de persoon met wie je wilt handelen.

Tik op Vriendenruil
Tik op Vriendenruil

Pokémon ruilen is de beste manier om je Pokédex in Pokémon Sword and Shield te voltooien. Je kunt ook ruilen om een vriend te helpen die net aan zijn of haar Pokémon-reis begint.

Pokémon Home maakt het makkelijker dan ooit om Pokémon te ruilen, waar je ook bent.

Populair onderwerp