Hoe Apple-nummers naar Microsoft Excel te converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Apple-nummers naar Microsoft Excel te converteren
Hoe Apple-nummers naar Microsoft Excel te converteren
Anonim

Wanneer het venster Uw blad exporteren verschijnt, kunt u een paar opties aanpassen voordat u de werkmap converteert.

Venster Uw blad exporteren

Excel-werkbladen: Kies of u een werkblad wilt voor elke tabel of elk blad. Als u voor elke tabel een blad selecteert, kunt u optioneel een samenvattend werkblad in het boek opnemen. Dit biedt een link naar elke tabel in de werkmap.

Overzichtsblad in Excel

Wachtwoord nodig om te openen: als de werkmap gevoelige gegevens bevat, kunt u deze met een wachtwoord beveiligen en uw ontvanger dat wachtwoord geven. Stel het wachtwoord in, verifieer het en voeg eventueel een hint toe.

Wachtwoord, verifiëren en hint

Geavanceerde opties: u kunt het blad exporteren in XLSX- of XLS-indeling, afhankelijk van de versie van Excel die uw ontvanger gebruikt. XLS omvat oudere versies van Excel.

Als u klaar bent, klikt u op "Volgende".

Selectie van Excel-bestandsindeling

Geef uw bestand vervolgens een naam, selecteer een locatie om het op te slaan en klik op 'Exporteren'.

Nummers exporteren naar Excel

Getallen converteren naar Excel met iCloud

Als je een Numbers-bestand ontvangt dat je moet converteren naar Excel en een iCloud-account hebt, kun je het bestand eenvoudig downloaden naar het Excel-formaat. U kunt het bestand ook online bekijken en bewerken met iCloud.

Bezoek iCloud.com en log in. Selecteer Numbers uit de beschikbare apps.

Selecteer nummers op iCloud

Klik bovenaan op de knop Uploaden, de wolk met de pijl omhoog.

Een document uploaden naar iCloud

Blader naar, selecteer uw bestand en klik op 'Openen'.

Open het bestand

Je ziet dan dat je bestand is geüpload naar iCloud. Om het bestand online te bekijken en te bewerken, dubbelklikt u erop om het te openen.

Numbers-bestand op iCloud

Als je het bestand liever in Excel-indeling downloadt om het op je computer te bewerken, klik dan op de drie stippen in de rechterbenedenhoek van het bestand. Selecteer "Download een kopie."

Download een kopie van het Numbers-bestand

Kies "Excel" om het bestand te downloaden.

Downloaden als Excel

Getallen converteren naar Excel met behulp van een bestandsconverter

Als je geen Mac-gebruiker bent en geen iCloud-account hebt of wilt hebben, kun je Numbers naar Excel converteren met een online bestandsconverter. Er zijn veel gratis opties; een populaire converter is CloudConvert.

U kunt rechtstreeks naar de pagina CloudConvert Numbers to Excel Converter gaan. Klik op 'Bestand selecteren', kies de locatie voor het Numbers-bestand en volg de aanwijzingen om het bestand te uploaden, afhankelijk van de locatie die u kiest.

Selecteer de bestandslocatie op CloudConvert

Zodra uw bestand is geüpload, kunt u de vervolgkeuzelijst voor indeling gebruiken om XLS of XLSX te kiezen. Klik op "Converteren" wanneer u klaar bent.

Kies het bestandstype

Nadat het bestand is geconverteerd, ziet u "Voltooid" en klikt u op "Download" om uw Excel-bestand te verkrijgen.

Download het geconverteerde bestand

Je kunt tot 25 bestanden per dag gratis converteren met CloudConvert en zonder je aan te melden. Als u meer dan 25 bestanden heeft, kunt u de pakketten en abonnementen van CloudConvert bekijken.

De meeste online bestandsconversieprogramma's werken op dezelfde manier als CloudConvert. Dus, als je een andere site hebt die je voorkeur heeft, kijk dan gewoon in het menu voor de optie om Numbers naar Excel te converteren.

Een Apple Numbers-werkmap converteren naar Microsoft Excel voor uzelf of iemand anders is eenvoudig. Als u andere typen Apple-toepassingsdocumenten moet converteren, kijk dan hoe u Pages naar Word converteert of Keynote naar PowerPoint converteert.

Populair onderwerp