Is Slack Down? Hier leest u hoe u het kunt controleren (en repareren)

Inhoudsopgave:

Is Slack Down? Hier leest u hoe u het kunt controleren (en repareren)
Is Slack Down? Hier leest u hoe u het kunt controleren (en repareren)
Anonim

Als alles goed is, ligt het probleem waarschijnlijk aan uw kant, hetzij als gevolg van software of uw netwerkverbinding.

Herstart, update of installeer de Slack-app opnieuw

De Slack desktop-app is de handigste en snelste manier om Slack te gebruiken. Als u problemen ondervindt om de app te laten werken, sluit hem dan volledig af en start hem opnieuw. Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de app bij te werken zoals je normaal zou doen (bijvoorbeeld met behulp van de Mac App Store of Windows Store). Als je Slack op mobiel gebruikt, kun je proberen de Android-app of de iPhone-app bij te werken.

Het wissen van de cache van de desktop-app van Slack kan ook helpen. Start hiervoor de app en selecteer Help > Problemen oplossen > Cache wissen en afsluiten. In Windows 10 moet u eerst op het menupictogram "drie horizontale balken" klikken.

Cache resetten en Slack afsluiten

Als er geen updates in behandeling zijn en het wissen van de cache niet helpt, kun je proberen de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Houd er rekening mee dat u zich mogelijk opnieuw moet aanmelden nadat u dit hebt gedaan.

Ten slotte is het opnieuw opstarten van uw computer een betrouwbare manier om allerlei problemen op te lossen. Als je geen plezier hebt, overweeg dan om dat ook te doen.

Probeer de webversie te gebruiken

Als je geen succes hebt met de desktopversie, kun je in plaats daarvan proberen de webversie te gebruiken. Ga hiervoor naar Slack.com en meld u aan. Selecteer desgevraagd "Gebruik Slack in uw browser" om de webversie te laden.

Slack gebruiken in browser

De meeste grote browsers zouden met Slack moeten werken, inclusief Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge en Safari. Als je problemen hebt met de webversie, probeer dan een andere browser te gebruiken of een nieuw privé (of incognito) venster te openen en in plaats daarvan in te loggen.

Meer dat je kunt proberen

Slack heeft een lijst met tips voor het oplossen van problemen op de ondersteuningspagina voor het oplossen van verbindingsproblemen. Als al het andere fa alt, kun je je sessie loggen en Slack de logs sturen zodat ze je kunnen proberen te helpen met je specifieke probleem.

Misschien wilt u proberen de netwerkhardware opnieuw op te starten als het probleem aanhoudt, maar als u alleen problemen met Slack opmerkt, is het onwaarschijnlijk dat uw netwerkverbinding de schuldige is.

Als je vastzit en nu een manier nodig hebt om met een groep mensen te chatten, bekijk dan deze Slack- alternatieven.

Populair onderwerp