Waarom je tags en slimme lijsten zou moeten gebruiken in Apple Reminders

Inhoudsopgave:

Waarom je tags en slimme lijsten zou moeten gebruiken in Apple Reminders
Waarom je tags en slimme lijsten zou moeten gebruiken in Apple Reminders
Anonim

Je kunt slimme lijsten maken die items samenvoegen op basis van hun tag of een 'Middag'-lijst maken die items weergeeft die pas na de middag moeten worden afgerekend met 'Tijd' als criterium. Als je meerdere huishoudelijke taken op verschillende lijsten hebt staan, maak dan een slimme lijst "Locatie" en noem deze "Rond het huis" die alleen huishoudelijke taken weergeeft.

Je kunt ook slimme lijsten met 'Prioriteit' en 'Gemarkeerd' maken om je belangrijkste items in al je lijsten te markeren. Deze slimme lijsten worden op verschillende apparaten gesynchroniseerd en zijn voor u beschikbaar, of u nu een iPhone of een Mac gebruikt.

Een slimme lijst maken

Je kunt een slimme lijst maken met de knop "Lijst toevoegen" in Herinneringen voor Mac, iPhone en iPad. Tik op een Mac op het selectievakje 'Maak in Smart List' en geef hieronder uw criteria op. Op een iPhone of iPad kun je op de knop "Maken in slimme lijst" tikken en in plaats daarvan je criteria op die manier instellen.

Nieuwe slimme lijst in Apple Herinneringen

Je kunt creatief zijn en de plusknop "+" op een Mac gebruiken om meerdere criteria toe te voegen, of op de knop "Uit" op een iPhone of iPad tikken om criteria in of uit te schakelen.

Slimme lijst maken op iPhone

Vanaf hier is het niet anders dan het maken van een standaardlijst: geef de lijst een naam, kies een kleur en voeg een pictogram toe (tik op de Emoji-knop om in plaats daarvan emoji te gebruiken).

Doe meer met herinneringen

Apple's Reminders-app is van een barebones-organizer veranderd in een krachtige productiviteitstool. Je kunt nu items aan mensen toewijzen, terugkerende herinneringen instellen (zelfs elk uur) en de app Snelkoppelingen van Apple gebruiken om snel lijsten te vullen.

Als je van Herinneringen houdt, overweeg dan om je notitie-app ook over te zetten naar Apple Notes.

Populair onderwerp