DuckDuckGo's Cheat Sheet-functie is geweldig

DuckDuckGo's Cheat Sheet-functie is geweldig
DuckDuckGo's Cheat Sheet-functie is geweldig
Anonim

U kunt op 'Meer weergeven' klikken voor een uitgebreidere lijst, of op 'Meer in Chrome Help' voor een complete gids.

Je kunt snelkoppelingen en sneltoetsen voor andere applicaties vinden door chrome te vervangen door de naam van een andere app, zoals Firefox of Photoshop. Het is veel sneller dan proberen de gebruikershandleiding van de applicatie te vinden en te navigeren, en de knop "Meer" zal meestal naar die gebruikershandleiding linken als je die nodig hebt.

Deze functie werkt echter met meer dan alleen apps. U vindt spiekbriefjes voor Windows-, Mac- en zelfs Linux-desktopomgevingen zoals GNOME en i3.Programmeertalen zoals Python en C krijgen ook uitleg met uitleg van basiscode, plus opmaaktalen zoals HTML en Markdown.

HTML-tag spiekbriefje in DuckDuckGo

Het is vermeldenswaard dat het project achter de functie, DuckDuckHack genaamd, helaas op pauze staat terwijl DuckDuckGo zich richt op zijn privacyfuncties. Om die reden kan het zijn dat u verouderde informatie tegenkomt. We hopen dat het DuckDuckGo-team het project snel nieuw leven inblaast, want het is een buitengewoon handige tool die je in geen enkele andere populaire zoekmachine tegenkomt.

Als u de spiekbrieffunctie zelf handig vindt, kunt u nog sneller zoeken door van DuckDuckGo uw standaardzoekmachine te maken.

Populair onderwerp