Hoe het kleurenpalet op Samsung Galaxy-telefoons te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe het kleurenpalet op Samsung Galaxy-telefoons te veranderen
Hoe het kleurenpalet op Samsung Galaxy-telefoons te veranderen
Anonim

Laten we, voordat we er dieper op ingaan, wat meer over praten wat dit eigenlijk is. Het "kleurenpalet" is in wezen een pakket kleuren afgeleid van uw achtergrond. Die kleuren worden vervolgens overal in de gebruikersinterface van de telefoon gebruikt.

Het kleurenpalet is van toepassing op de knoppen Snelle instellingen, de achtergrondkleur van het meldingenpaneel en de kleuren in systeem-apps zoals de telefoon en instellingen. Het is een wat subtielere manier om het uiterlijk te veranderen zonder een volledig thema.

Hoe het kleurenpalet te veranderen

Ten eerste wil je zeker weten dat je een achtergrond gebruikt die je leuk vindt. Dit is waar de opties voor het kleurenpalet vandaan komen. Als je klaar bent, veeg je één keer omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik je op het tandwielpictogram.

Afbeelding

Ga vervolgens naar het gedeelte "Achtergrond en stijl" in de Instellingen.

Tik op Achtergrond en stijl

Selecteer nu "Kleurenpalet". U krijgt de mogelijkheid om het standaardapparaatthema toe te passen als u dit nog niet gebruikt.

Selecteer Kleurenpalet

Je ziet vijf verschillende kleurenpaletten waaruit je kunt kiezen. Tik erop om te zien hoe de kleuren eruit zullen zien in het voorbeeldgebied hierboven.

Kies een kleurenpalet

Het tweede dat u hier kunt doen, is de app-pictogrammen ook thema's geven. Op het moment van schrijven is dit alleen van toepassing op de apps van Samsung en het werkt alleen met het standaard One UI Home-opstartprogramma.

Afbeelding

Als je helemaal klaar bent, tik je op "Gereed" om de wijzigingen toe te passen.

Tik op Gereed om te voltooien

Dat is het! Je zult deze subtiele kleurveranderingen op verschillende plaatsen rond de telefoon opmerken. Het is geen enorme facelift, maar het is best netjes om te zien dat de kleuren van je behang zich naar meer gebieden verspreiden. Samsung-telefoons bieden talloze personalisatie-opties en dit is er weer een om uit te kiezen.

Populair onderwerp