Uw Amazon Prime bevat nu gratis Grubhub-bezorging van eten

Uw Amazon Prime bevat nu gratis Grubhub-bezorging van eten
Uw Amazon Prime bevat nu gratis Grubhub-bezorging van eten
Anonim

Amazon Prime bevat al veel diensten, van gratis verzending bij bestellingen tot de Prime Video-streamingdiensten, die ook dienen als rechtvaardiging voor de steeds stijgende prijs. Nu is er nog een beloning beschikbaar voor Prime-abonnees: gratis voedselbezorging.

Amazon heeft vandaag aangekondigd dat Prime-abonnees in de Verenigde Staten nu een eenjarig abonnement op Grubhub+ kunnen inwisselen, wat normaal $ 9,99 per maand kost. Grubhub is een populaire bezorgservice voor eten en het Grubhub+-abonnement verwijdert de bezorgkosten van bepaalde restaurants, zoals Amazon Prime individuele verzendkosten vervangt door een enkel terugkerend abonnement.

Verrassend genoeg is de deal beschikbaar voor mensen die al betalen voor Grubhub+-leden - promotiedeals zoals deze zijn meestal alleen van toepassing op nieuwe klanten. Als je Amazon Prime annuleert, wordt de gratis Grubhub+ onmiddellijk geannuleerd, dus houd daar rekening mee als je maar lang genoeg naar Prime zingt om Prime Day-deals te krijgen.

Amazon Prime Day is terug voor 2022, dit is wat je kunt verwachten

Er zijn echter een paar vangsten. Het abonnement wordt automatisch verlengd tegen de normale prijs van $ 9,99 per maand nadat je gratis jaar voorbij is, dus je moet eraan denken om het op te zeggen (of een herinnering voor een jaar in de toekomst in te stellen) als je later niet wilt dat er kosten in rekening worden gebracht. Grubhub+ is ook niet overal beschikbaar, omdat Grubhub in veel lokale gebieden geen stuurprogramma's heeft. Het bedrijf zegt dat leveringen beschikbaar zijn in "meer dan 4.000 steden". Gratis bezorging is ook alleen een optie voor bestellingen die $ 12 of meer kosten.

De nieuwe toevoeging komt slechts een week voordat het jaarlijkse Prime Day-uitverkoopevenement van start gaat. Prime Day zal dit jaar twee dagen zijn, 12 en 13 juli, en het bedrijf biedt sommige klanten $ 10 winkeltegoed om uitgaven aan te moedigen.

Populair onderwerp