Koop de Amazon Fire 7-tablet voor slechts $ 30 vóór Prime Day

Koop de Amazon Fire 7-tablet voor slechts $ 30 vóór Prime Day
Koop de Amazon Fire 7-tablet voor slechts $ 30 vóór Prime Day
Anonim

Amazon Fire-tablets zijn populair voor het streamen van media en basisgames, vooral omdat ze ongelooflijk goedkoop zijn. Prime Day is officieel een week verwijderd, maar het verkoopevenement is al live voor sommige Amazon-producten.

De Fire HD 8 en Fire HD 10 zijn nog niet te koop, maar de goedkoopste Fire 7 is nu met korting verkrijgbaar. Je kunt nu het goedkoopste model krijgen, met 16 GB interne opslag en advertenties op het vergrendelscherm, voor $ 29,99. Dat is een korting van $ 20 (40%) op de gebruikelijke prijs, hoewel er een paar "Lightning Deals" zijn geweest die de kosten hebben verlaagd.

De Fire 7 is het goedkoopste apparaat in de tabletproductlijn van Amazon, met een 7-inch scherm, 2 GB RAM, een MediaTek MT8168V/B-chipset en Fire OS 8 (gebaseerd op Android 11). Hoewel het niet de krachtigste tablet is die er is, heeft hij een paar functies die niet gebruikelijk zijn op de meeste tablets in deze prijsklasse, zoals een USB Type-C-connector en dual-band wifi. Als je niet bekend bent met Amazon Fire-tablets, bekijk dan onze gids voor welk model het beste voor jou is.

Welke Amazon Fire-tablet moet je kopen?

De huidige verkoop is beperkt tot Amazon Prime-abonnees, en hoewel het de komende vier dagen zou duren, is de voorraad al beperkt. De 16 GB Fire 7 met lockscreen-advertenties is nabesteld (Amazon zegt dat deze "meestal binnen 2 tot 3 weken wordt verzonden", terwijl het duurdere 32 GB-model met advertenties volledig is uitverkocht). De 16 GB- en 32 GB-modellen zonder advertenties zijn echter nog steeds beschikbaar met snelle verzending.

De Fire 7 is niet de beste tablet die er is, vooral omdat het de Google-services mist die je normaal op de meeste Android-apparaten zou vinden, maar je kunt niet veel vragen voor een tablet van $ 30.

Populair onderwerp