De beste overspanningsbeveiligers van 2022

Inhoudsopgave:

De beste overspanningsbeveiligers van 2022
De beste overspanningsbeveiligers van 2022
Anonim

Inhoudsopgave

Wat te zoeken in een overspanningsbeveiliging in 2022

Hoe goed een overspanningsbeveiliging aangesloten apparaten afschermt, hangt van veel factoren af, waaronder het ontwerp. De meeste opties op de markt maken gebruik van efficiënte en kosteneffectieve metaaloxidevaristors (MOV's) die overtollige spanning van uw apparatuur ontvangen en omleiden. Maar dit zorgt ervoor dat ze de dupe worden van de golf, waardoor ze na verloop van tijd degraderen - het zijn in wezen opofferingscomponenten.

Sommige duurdere opties gebruiken echter nieuwere systemen die opofferingsonderdelen weggooien voor componenten die in plaats daarvan overtollige spanning blokkeren. Dit model schermt zowel uw apparaten als de overspanningsbeveiliging af, waardoor deze laatste gemiddeld langer meegaat dan zijn MOV-tegenhangers.

Waarom (en wanneer) u uw overspanningsbeveiliging moet vervangen?

Een andere factor om te overwegen bij het kopen van een overspanningsbeveiliging is de joule-classificatie. Het is belangrijker voor MOV-gebaseerde systemen en is een indicator van de hoeveelheid energie en het aantal pieken dat een beschermer kan ondergaan voordat deze uitv alt, dus hoe hoger hoe beter.

Er is ook een klemwaarde die meet hoeveel spanning er wordt doorgelaten naar uw apparaten in een enkele piek, met de meeste overspanningsbeveiligingen van 333 tot 500 volt, maar hoe lager het getal, hoe beter. Ondertussen bevatten veel overspanningsbeveiligingen een stroomonderbreker die uitschakelt als een voldoende hoog voltage erin slaagt om door te komen, wat een extra beschermingslaag toevoegt.

Net zo belangrijk als het beschermingsmechanisme is wat er gebeurt als het apparaat wordt gecompromitteerd. De meeste overspanningsbeveiligingen van hoge kwaliteit hebben een ingebouwde kill-schakelaar waardoor ze onbruikbaar worden als ze geen bescherming meer kunnen bieden.Anderen blijven werken als gewone stekkerdozen zonder enige beschermende voordelen. Dit verslaat het doel van het hebben van een beschermer en brengt uw apparaten in gevaar. Alle units op onze lijst hebben ofwel een noodstopsysteem of LED's die u waarschuwen zodra de componenten binnenin beschadigd zijn.

Ten slotte is een garantie het overwegen waard als een overspanningsbeveiliging niet naar behoren werkt. Veel bedrijven beloven restitutie in het geval van een storing, maar zorg ervoor dat u alle details noteert als dit het geval is, anders kan het moeilijk zijn om het te innen.

Onze lijst bevat enkele van de beste beschikbare overspanningsbeveiligingen, dus blijf lezen om de beste voor u te vinden.

Beste overspanningsbeveiliging in het algemeen: Tripp Lite overspanningsbeveiliging

Tripp Lite overspanningsbeveiliging op bureau

Pros

 • ✓ Redelijke prijs
 • ✓ Hoge joule rating
 • ✓ Goed gespreide poorten met stopcontacten voor power bricks
 • ✓ Tripp Lite-garantie

Nadelen

 • ✗ Geen USB-poorten
 • ✗ Poorten kunnen aanvankelijk krap zijn

De Tripp Lite Overspanningsbeveiliging is onze beste keuze als u een overspanningsbeveiliging wilt voor vrijwel elk gebruik. Dit apparaat voor algemeen gebruik voldoet aan alle essentiële eisen: het voelt stevig en robuust aan, heeft tot 12 redelijk uit elkaar geplaatste poorten, een snoerlengte van 8 voet en een fatsoenlijke 2, 880 joule rating.

Naast de basis heeft de Tripp Lite overspanningsbeveiliging een cruciale automatische uitschakelfunctie die voorkomt dat stroom uw apparaten bereikt zodra de bescherming is versleten. Dit is ook handig als u de diagnostische LED's mist die aangeven of het apparaat is gecompromitteerd of niet.

Deze overspanningsbeveiliging heeft ook coaxiale en telefoonaansluitingen voor eenvoudige aansluiting op verschillende externe apparaten. Er zijn zelfs montagesleuven als je ooit besluit om hem aan een muur, bureau of werkbank te bevestigen.

De Tripp Lite TLP1208TELTV staat op de UL-lijst, wat je extra gemoedsrust geeft. Maar wat als het om een ​​of andere reden buiten uw controle mislukt? Tripp Lite biedt compensatie als dat gebeurt en maakt het gemakkelijk om dit te doen, te oordelen naar beoordelingen.

Afbeelding

Tripp Lite TLP1208TELTV Overspanningsbeveiliging

Een universele overspanningsonderdrukker die aan alle eisen voldoet wat betreft bescherming, veelzijdigheid, prijs en garantie.

Afbeelding

Beste wandoverspanningsbeveiliging: LVETEK overspanningsbeveiliging

Mensen die naast de overspanningsbeveiliging van lvetek zitten

Pros

 • ✓ USB-poorten, inclusief een Type-C-stopcontact
 • ✓ Hoge joule rating voor de prijs
 • ✓ Slim ontwerp met goed gespreide poorten

Nadelen

 • ✗ Het gelijktijdig gebruik van USB-poorten vermindert de laadsnelheid
 • ✗ Achterste plastic plaat is een beetje dun

Als u op zoek bent naar een overspanningsbeveiliging die rechtstreeks op een stopcontact kan worden aangesloten, is LVETEK een solide optie. Hoewel wandladers over het algemeen klein zijn, biedt deze budgetvriendelijke keuze vijf stopcontacten die goed verdeeld zijn om ervoor te zorgen dat u er geen opoffert om een ​​andere te gebruiken.

Het heeft ook vier USB-oplaadpoorten (drie USB-A en één USB-C) om extra apparaten aan te sluiten. Elke poort kan stroom leveren tot 2,4 A, maar de gecombineerde classificatie is 5 V 4,2 A, dus verwacht niet dat je vier apparaten met maximale snelheden kunt opladen.

In termen van bescherming heeft de LVETEK-overspanningsbeveiliging een classificatie van 1, 680 joule, wat heel behoorlijk is voor de prijs. Het is ook ETL-gecertificeerd en wordt geleverd met een lichtindicator die aangeeft of het apparaat uw apparaten nog steeds kan beschermen.

Afbeelding

LVETEK overspanningsbeveiliging

Een budgetvriendelijke overspanningsbeveiliging die stevig aan uw muur wordt bevestigd en de klus klaart.

Afbeelding

Beste overspanningsbeveiliging voor gaming-pc's: Furman Power Station 8

Furman overspanningsbeveiliging op roze achtergrond

Pros

 • ✓ Ongeëvenaarde overspanningsbeveiliging
 • ✓ Duurt langer dan de meeste wedstrijden
 • ✓ Stevig aluminium ontwerp en een snoer van 8 meter lang

Nadelen

 • ✗ Prijzig
 • ✗ Geen USB-poort

Onze beste overspanningsbeveiliging in het algemeen zal de meeste apparaten gemakkelijk beschermen. Maar als je echt dure apparatuur hebt, zoals game-pc's, wil je iets krachtigers om ervoor te zorgen dat je dure apparatuur niet kapot gaat.Dan is de Furman Power Station 8 (PST-8) iets voor jou.

In tegenstelling tot de meeste overspanningsbeveiligingen die metaaloxidevaristors (MOV's) gebruiken om piekstroom om te leiden, gebruikt de Furman PST-8 Series Multi-Stage Protection Plus (SMP+) die uitstekende overspanningsfiltering biedt naast een automatisch uitschakelcircuit dat afsnijdt het vermogen wanneer een piek wordt gedetecteerd. Deze opstelling beschermt zowel uw apparaten als de overspanningsbeveiliging, waardoor deze in theorie langer meegaat dan MOV-gebaseerde opties.

Wat is het verschil tussen een stekkerdoos en een overspanningsbeveiliging?

Fysiek is het apparaat enorm (meestal lang) en v alt het op in elke opstelling, dus het is moeilijk om te verbergen onder een bureau of achter een entertainmentcentrum. Maar hij zou zich meteen thuis moeten voelen naast de gemiddelde grote en LED-verlichte gaming-pc. Het heeft acht stopcontacten, twee kabel-satellietpoorten en twee telecomconnectoren, zodat u al uw componenten erop kunt aansluiten.

Al deze upgrades brengen echter hoge kosten met zich mee, waarbij deze overspanningsbeveiliging gemakkelijk het dubbele kost van de meeste andere aanbevelingen op deze lijst. Het is echter de moeite waard om te zien hoe duur gaming-pc's zijn om te kopen of te bouwen.

Afbeelding

Furman Power Station 8 (PST-8)

Verslaat pieken als een kampioen, maar het is buitensporig tenzij je high-end apparatuur zoals gaming-pc's hebt.

$150,24

Beste overspanningsbeveiliging voor thuisbioscopen: Panamax M8-AV-PRO

Panamax overspanningsbeveiliging op roze achtergrond

Pros

 • ✓ Premium filtratie voor geluids- en beeldkwaliteit
 • ✓ Goede variëteit aan stopcontacten met een 8 meter lang snoer
 • ✓ Panamax $5, 000, 000 garantie overspanningsbeveiliging

Nadelen

 • ✗ Hoge kosten
 • ✗ Mist USB-poorten

De Panamax M8-AV-Pro is de beste keuze als je een overspanningsbeveiliging voor een thuisbioscoopsysteem nodig hebt. Het herbergt acht stopcontacten, twee coaxiale poorten en een telefoon/LAN-stopcontact. De M8-AV-Pro heeft helaas geen USB-poorten, maar als het gaat om het aansluiten van thuisbioscoopapparatuur, zijn USB-poorten niet het belangrijkste stopcontact op een overspanningsbeveiliging.

Naast de standaard overspanningsbeveiliging beschikt de M8 over hoogstroomruisfiltering om plof, sissen en brommen uit het geluid te elimineren. Het heeft ook een 12-volt trigger om vier van de stopcontacten te activeren of deactiveren met een stuk bronapparatuur, als je ze niet nodig hebt.

Bovendien controleert de functie Automatic Voltage Monitoring (AVM) continu de binnenkomende spanning en schakelt uw apparatuur uit bij over- of onderspanning, vergelijkbaar met de Furman Power Station 8. De stroomvoorziening wordt automatisch hersteld wanneer het spanningsniveau normaliseert.

De beste thuisbioscoopsystemen van 2022

De M8-AV-PRO beschikt ook over het exclusieve Protect- of Disconnect-circuit van het bedrijf dat de wisselstroom naar aangesloten apparatuur afsnijdt in het geval van een catastrofale piekstroom zoals bliksem. In wezen kunt u gemoedsrust hebben en weten dat deze overspanningsbeveiliging uw dure thuisbioscoopopstelling zal beschermen.

De Panamax M8-AV-Pro staat op de UL-lijst en wordt geleverd met de garantie van het bedrijf die tot $ 5.000, 000 aan schade dekt voor apparatuur die is beschadigd door wisselstroom, kabel, telefoon of blikseminslag. Dit is een van de beste garanties voor overspanningsbeveiligingen die er zijn, dus als er iets gebeurt, weet je dat je je elektronica kunt vervangen.

Panamax M8-AV-PRO

Panamax M8-AV-PRO

De 12-volt trigger, uitstekende overspanningsbeveiliging en het vermogen om de geluids- en beeldkwaliteit te verbeteren, maken het perfect voor thuisbioscoopsystemen.

Beste overspanningsbeveiliging voor reizen: Tripp Lite 2 Traveler

Tripp Lite Traveler op grijze achtergrond

Pros

 • ✓ Draagbaar ontwerp
 • ✓ Hoge joule rating voor de prijs

Nadelen

✗ Geen USB-poort

De Tripp Lite 2 Traveler is een geweldige keuze voor een reisgenoot. Het is klein genoeg om in vrijwel elke tas te passen en kan nog verder krimpen dankzij de intrekbare driepuntsplug. Het is ook erg licht met een gewicht van minder dan vier ons, dus je kunt het je veroorloven om de Traveller in een tas te gooien en hem te hebben wanneer je hem nodig hebt.

Het compacte apparaat van Tripp Lite heeft twee stopcontacten waarmee je gemakkelijk je laptop en telefoon onderweg kunt opladen, naast DSL- en telefoonpoorten. In een intuïtief ontwerp zijn beide poorten aan weerszijden van het apparaat geplaatst, zodat u beide tegelijk kunt gebruiken.

De classificatie van 1,050 joule is genereus voor zijn grootte en zou uw apparaten tijdens een reis veilig moeten houden. Let gewoon op het diagnoselampje om te weten wanneer u het moet vervangen.

De Tripp Lite draagbare overspanningsbeveiliging heeft een UL-classificatie en wordt ondersteund door de $ 50.000 beschermingsaanbieding van het bedrijf - als er iets gebeurt tijdens het reizen, weet je dat je gedekt bent.

Afbeelding

Tripp Lite draagbare overspanningsbeveiliging

De kleine voetafdruk en lichtgewicht constructie maken het handig om mee te nemen op reis.

Afbeelding

Beste overspanningsbeveiliging voor back-upbatterijen: APC UPS noodstroombeveiliging voor back-upbatterijen

APC overspanningsbeveiliging op roze achtergrond

Pros

 • ✓ Voldoende batterij om meerdere apparaten een tijdje te laten werken na een black-out
 • ✓ Gemakkelijk vervangbare batterij
 • ✓ Batterijstapelmogelijkheid voor langer gebruik

Nadelen

 • ✗ Hoge kosten
 • ✗ Geen USB-poort

Als u een overspanningsbeveiliging wilt die ook dienst doet als UPS om uw pc aan te laten blijven tijdens een stroomstoring, dan is de APC UPS Battery Backup Surge Protector een van de beste beschikbare opties. Hij heeft een vermogen van 1.500VA/865W en kan een paar minuten tot enkele uren meegaan, afhankelijk van of je je tv, pc en andere grote gadgets hebt of slechts een paar routers. Het apparaat heeft tien stopcontacten, die allemaal zijn overspanningsbeveiliging; er kunnen er echter maar vijf van de batterijstroom aftappen.

Overspanningsbeveiliging versus UPS: heeft u echt een batterijback-up nodig voor uw pc?

Het systeem heeft een automatische spanningsregelaar die spanningsschommelingen onmiddellijk corrigeert zonder de batterij te belasten. Helaas heeft het ook een piepend geluid dat kenmerkend is voor UPS'en, maar je kunt het dempen met een softkey op het voorpaneel.

Als je iemand bent die je batterij in de gaten houdt, is er een klein LCD-scherm met veel informatie in één oogopslag. Maar als u alle details wilt zien, biedt de meegeleverde Windows PC-software voor energiebeheer precies dat.

Je kunt ook een extra batterijback-up krijgen als je meer apparaten hebt of je apparaten langer van stroom wilt voorzien. En als u de overspanningsbeveiliging een tijdje hebt gebruikt en de gezondheid van de batterij begint te verslechteren, kunt u de batterijcel eenvoudig vervangen door een nieuwe.

Afbeelding

APC UPS batterij back-up overspanningsbeveiliging

Een uitstekende batterijback-up met eenvoudige celvervanging en de mogelijkheid om meer stroombronnen toe te voegen.

Populair onderwerp