Apple bracht de originele iPhone-achtergrond terug voor iOS 16

Apple bracht de originele iPhone-achtergrond terug voor iOS 16
Apple bracht de originele iPhone-achtergrond terug voor iOS 16
Anonim

De iOS 16-update voor iPhones komt snel dichterbij, aangezien we nu in de derde openbare bèta zitten. Het blijkt dat de nieuwste bèta een verborgen verrassing bevat: een achtergrond die in 2007 werd gebruikt om de originele iPhone te promoten.

Wat is er nieuw in iOS 16 voor iPhone

Apple gebruikte een achtergrondafbeelding van twee anemoonvissen in groene anemoon in veel promotiemateriaal voor de originele iPhone, en het was de achtergrond toen Steve Jobs voor het eerst de iPhone liet zien op het podium van MacWorld 2007. Natuurlijk was het behang alleen op het vergrendelscherm - de iPhone kreeg nog een paar jaar geen achtergronden op het startscherm.Hoewel de achtergrond al iconisch was, was deze niet echt als optie op de iPhone opgenomen.

Jack Roberts wees er op Twitter op dat iOS 16 Beta 3, de nieuwste testversie voor de iOS 16-update van dit jaar, de anemoonvisbehang toevoegt aan het gedeelte 'Verzamelingen' van de achtergrondkiezer. Apple heeft het ook bijgewerkt om te werken met het aanpasbare vergrendelingsscherm in iOS 16, omdat de anemoon delen van de klok kan bedekken voor een meer meeslepende look.

Wallpaper van twee anemoonvissen op een iPhone

Het is geweldig om te zien dat de anemoonvis 15 jaar later eindelijk op de iPhone arriveert - ik ben meer voor de sterrenhemel standaard iOS 7-achtergrond, maar vissen zijn ook leuk. Dezelfde afbeelding was opgenomen in Mac OS X 10.5 'Leopard', dus als je het op andere apparaten wilt gebruiken, kun je een archief van de bureaubladachtergrond downloaden.

Populair onderwerp